Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Szalajka Liget Hotel 4****superior

3348 Szilvásvárad, Park utca 25/a., Magyarország
Ön is vágyik arra, hogy a mindennapi zsibongástól távol, egy erdőszéli tisztáson pihenje ki a napi, heti fáradalmakat, hogy reggel madárcsicsergésre ébredjen, hogy a szállodai szobája egy csodálatos kilátású erdős, vagy dombos részre nézzen, látogasson el ebbe a 2006 júliusában nyitott vadonatúj szállodába!
Szilvásváradon a 2005. év nyarán indult fejlesztés célja az volt, hogy olyan turisztikai centrum épüljön, amely az alábbi szempontokat tartotta meghatározónak: családbarát, vendégközpontú, egyedi szolgáltatást is nyújtó, a természettel is harmóniában lévő szálloda valósuljon meg.

Szobák
Szállodában - 2 ágyas szobák, apartmanok és egy VIP lakosztály került kialakításra. A 14 db 2 ágyas szoba alapterülete egyenként 24 m2-es és az I. emeleten minden szobához 9 m2-es terasz kapcsolódik. A szobák légkondicionáltak. Az alábbi eszközök és berendezésekkel van felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, internetcsatlakozás, franciaágyas és különálló ágyak, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszobák zuhanykabinosak vagy kádasak, hajszárítókkal felszerelve.
A tetőtéri 13 db 2 ágyas szoba, alapterülete 24 m2, legalább egyenként 2 db tetőtéri ablakkal ellátottak. A szobák légkondicionáltak. Az alábbi eszközök és berendezésekkel van felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, internetcsatlakozás, franciaágyas és különálló ágyak, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszobák zuhanykabinosak vagy kádasak, hajszárítókkal felszerelve.
A 4 ágyas apartmanokat a tetőtérben alakítottuk ki. A nappaliban lévő ülőgarnitúra alakítható át kényelmes, teljes értékű fekhellyé. A szobák felszereltsége azonos a 2 személyes szállodai szobákkal.
A szállodában jellemzően nem dohányzó szobák találhatóak. Egy szoba az I. emeleten a mozgáskorlátozottak fogadására is alkalmas.
Apartmanházas elhelyezés 4-6 fő részére:
4+2 fős apartmanok. 67 m2 hasznos alapterületűek. A hálószobák közül az egyik franciaágyas, a másik egyedi ágyas. A közlekedőbe beépített szekrény került. A 24 m2-es nappaliban egy konyhasarok van, ahol hűtőgép, gázfőzőlap, mikrohullámú sütő és minden általános konyhai eszközzel fel van szerelve. A nappaliban kandalló is található. Reméljük, szép emlék lesz, amikor hideg téli napokon a pattogó fa hangja mellett Ön a hófödte tájat csodálva merít erőt és emléket a holnapra és a holnaputánra. A házakhoz 16 m2-es fa kerti bútorokkal berendezett terasz is kapcsolódik. Az Ön elé táruló látvány maradjon titok, de ha pihenés vagy feltöltődés, konferenciák helyszínéül választ bennünket, reméljük nem fog csalódni. A házak hasonló felszereltségűek, mint a szállodai szobák. A napplaiban lévő ülőkanapé teljes értékű ággyá alakítható át, így 6 fő elhelyezésére is alkalmas a ház.
6+2 fős apartmanház: 86 m2-es hasznos alapterületűek, három hálószobásak. A közlekedőkből gardrób nyílik. A 32 m2-es nappaliban lévő ülőgarnitúra teljes értékű ággyá alakítható át, így akár egy nagyobb család vagy akár 2 család fogadására is alkalmas a ház. A nappaliban egy konyhasarok van, ahol hűtőgép, gázfőzőlap, mikrohullámú sütő és minden általános konyhai eszközzel fel van szerelve. A nappaliban kandalló is található. Reméljük, szép emlék lesz, amikor hideg téli napokon a pattogó fa hangja mellett Ön a hófödte tájat csodálva merít erőt és emléket a holnapra és a holnaputánra. A házakhoz 18 m2-es fa kerti bútorokkal berendezett terasz kapcsolódik. Az Ön elé táruló látvány maradjon titok, de ha pihenés vagy feltöltődés, konferenciák helyszínéül választ bennünket, reméljük nem fog csalódni. A házak hasonló felszereltségűek, mint a szállodai szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Kapcsolódó szolgáltatások: kerékpárkölcsönzés, túravezetés, lovagoltatás, sétakocsikázás, szarvasgomba-vadászat, kalandtúra, idegenvezetés, animációs programok, életmód program, diabétesz és fogyókúrás programok. 200 m2-es területen egy korszerű, szabványos, minden gyermek számára élményt nyújtó játszótér.
Minden szoba és apartmanház telefon és internetcsatlakozással felszerelt. Ezekről a helyiségekről a csatlakozás térítésmentes. A szálloda 2. emeletén kialakítottunk egy közösségi helyiséget, ahol térítés ellenében óránként 600 Ft-ért internet hozzáférést biztosítunk. Bízunk benne, hoggy ez a szolgáltatás mát túlmutat a kor szolgáltatásán, mert célunk az, hogy legalább úgy érezze megát a vendég, mint otthon vagy a munkahelyén, esetleg még jobban .....

Étkezési lehetőségek, bárok
80 fős éttermünk magyaros ízekkel várja vendégeit. A terem mellett található és azzal összenyitató konferencia teremmel együtt 200 fős rendezvényre alkalmas terület várja a konferenciázó, esküvőt szervező vendégeinket. Rendezvényteraszunk grillpartyk, baráti találkozók, céges vacsoraestek részére alkalmas. Időjárás függvényében félpanziós vendégeink részére szabadtéri vacsoraesteket szervezünk. A recepció melletti drinkbár szintén vendégeink kényelmét szolgálja.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
  • Szaunák (finn, gőz, infra)
  • Finn szaunák: 6 és 8 személyesek. A megmártózást a 16 fokos vízben egy merülőmedence biztosítja.
  • Gőzszauna: 6 fő elhelyezésére alkalmasak, alsó gőz beáramlás, teljes felületében mozaikkal kicsempézve.
  • Infraszauna: 3 fő egyidejű tartózkodására alkalmas.
  • Illókamra, sókamra Illókamra: az erdőben és a mezőkön szedett vadvirágok lógnak a mennyezeti fagerendákról. Az oldalfala tapasztott felületű, a helyiségben egy mécsessel melegített illóolaj adja a relaxáláshoz az aromát.
  • Sókamra: a légutak tisztítására és regenerálódásra 1,5 m3 tömegű sót helyezünk el a kabinban. 30-40 percnyi bent tartózkodás után úgy fogja érezni, hogy a légútjai tisztábbak, tüdőkapacitása pedig nagyobb lett.
  • Jacuzzi: 8 fő egyidejű élményét biztosítja a gerinc- és hát-, valamint talpmasszázst végző víz- és légáramlás.
  • Külső medence tér: 15 x 7 m-es medencetér nyáron nyitott, vize 25-28 0C között mozog. Mélysége: 1-1,5 m.

A belső wellness térrel összekötve minden évszakban használható.
  • Relax tér: 10 fő elhelyezésére alkalmas terület, ami kapcsolódk a wellness térhez. Jó időben a pihenés a külső medence partján biztosított.

A fitnesz részen kialakításra került egy fallabdapálya, és többfunkciós kardiógépekkel felszerelt kondícionálóterem: 2 db futógép, elliptikák, szobakerékpárok és egy multifunkciós emelőgépeket találhatóak. A cardio berendezések professzionálisak. Szükség esetén személyes trénert biztosítunk a különböző életmód- programokhoz.

Konferencia szolgáltatások
120 fős szekcionálható nagyterem
Klimatizált, 140 fő befogadására alkalmas, székes - színház - elhelyezési módban.Biztosítani tudjuk az íróasztalos berendezést is, bármilyen elhelyezési igényt kielégítve.A terem közepén egy mobil válaszfallal szekcionálható és 2 db önálló ( 60-50 fő ) térré alakítható.
Audiovizuális felszereltsége: mennyezeti projektor, motoros vászon, számítógép, internetkapcsolat, DVD, videócsatlakozás, hangtechnika, flipp chartok. Rendelkezünk egy 10 egységes mobil konferenciaegységgel is.

2 db 15 fős meetingterem
Hasonlóan a konferenciateremhez, egybenyitható, 40 fő elhelyezését biztosító, míg szekcionálva 15 főssé alakíthatóak.
Felszereltségük azonos a konferenciateremével.

1 db VIP tárgyaló
15 főelhelezésére alkalmas, audióvizuális felszereltsége mobil eszközökkel biztosított.

Kisebb tárgyalók
2 db, 10 főtréningezésére alkalmas tárgyalók az emeleten. szükség esetén az apartmanházak nappalija is átalakítható 10-12 fős tárgyalókká.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS