Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hilton Budapest 5*****

1014 Budapest, Hess András u. 1-3., Magyarország
Az ötcsillagos Hilton Budapest hotel 1977 január 1-én nyílt meg a Budai Várnegyedben. A történelmi belvárosban található ötcsillagos modern szálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben várja Budapest látogatóit, legyen szó akár üzleti útról, pihenésről vagy városlátogatásról.

A 322 felújított szoba és lakosztály ideális helyszínt biztosít munkára és kikapcsolódásra egyaránt. Hilton Guest Room Plus és Hilton Executive Plus szobák lélegzetelállítóan szép, panorámás kilátást nyújtanak a Dunára és a belvárosra. Minden szoba légkondicionált és a kedves vendégek rendelkezésére két közvetlen telefonvonal, kávé-és teakészítési lehetőség, fürdőköpeny, rádió, színes televízió és szélessávú vezeték nélküli Internet kapcsolat áll.

A szálloda leleményes és gondos tervezésének köszönhetően a 13. századi domonkos rendi kerengő és kolostor, mely eredetileg a szálloda helyén állt, a modern Hilton Budapest szálloda belső részévé vált. A templom hajójában rendezik meg nyaranta a BudaFest nyáresti jazz és opera előadásokat. A hotel közvetlenül a Magyar Koronázási Templom (Mátyás templom) és a Halászbástya mellett helyezkedik el. Tömegközlekedési eszközökkel a városközpont illetve a legfontosabb történelmi nevezetességek - mint például a Parlament, az Operaház, a Szent István Bazilika, a Szabadság szobor (Citadella), a Vásárcsarnok és a Hősök tere - nagyon könnyen elérhetők. A Ferihegyi repülőtér 24 kilométerre van a szállodától.

Szobák
A szállodában 299 felújított, tágas Hilton vendégszoba és 23 gyönyörűen berendezett lakosztály várja a vendégeket. A szobákban három ISDN telefonvonal, vezeték nélküli szélessávú Internet hozzáférés, üzenetrögzítő, PC csatlakozás, fürdőszoba, fürdőköntös, rádió, interaktív TV készülék műhold csatornákkal és fizető videó programokkal, mini bár, szobai széf, tea és kávé készítési lehetőség biztosítják az otthon kényelmét. A dunai szobákból (Hilton Vendégszoba "PLUS") lenyűgöző kilátás nyílik a Dunára és a pesti városrészrészre.

Executive szobák:
A szálloda 3. emeletén található Executive Emelet személyre szabott vendéglátást biztosít a különleges kényelmet kedvelő utazóknak. Az emelet szobái luxus felszereltségűek, tea/kávékészítési, illetve vasalási lehetőséggel, a fürdőszobákban fürdőkáddal és külön zuhanyozókabinnal. A Hilton Club helyiségben további szolgáltatások teszik még kellemesebbé a vendégek tartózkodását: bőséges kontinentális reggeli, nemzetközi napi és hetilapok, hideg-meleg falatkák, üdítőitalok, házi sütemények és friss gyümölcsök egész nap. A Club helyiségből csodálatos panoráma nyílik a Dominikánus Udvarra, a Dunára és a Parlament épületére.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Budai Vár hangulatos utcácskáira néző étteremben reggel 7:00 - 11:00 óra között svédasztalos, bőséges "Hilton Reggeli" várja a vendégeket. Napközben, ha nincs sok ideje ebédelni, ide térjen be! Az étteremben nemzetközi és magyaros ételekből összeállított könnyű fogások, friss saláták és finom sütemények gazdag választékát kínálják.

Dominican Étterem
Budapest legszebb panorámájú luxus étterme, mely a magyar és a nemzetközi konyha legfinomabb ételeiből ad ízelítőt.

Lobby Bár
A bárban zongoraszó mellett egy kényelmes fotelben fogyaszthat el egy csésze forró cappuccino-t vagy egy fantáziadús koktélt esetleg egy finom szendvicset.

Faust Wine Cellar
Hangulatos borospince, ahol hajdanában dominikánus szerzetesek fejtették zamatos boraikat. Híres magyar és európai borvidékek különleges borai és ínycsiklandozó borkorcsolyák várják a vendégeket.

Konferencia szolgáltatások
A Hilton szálloda a történelmi múltú Várnegyedben található. A szálloda elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására. A klasszikus angol stílusban kialakított konferencia és bálterem (Conference & Ballroom) akár 660 személy egyidejű befogadására is alkalmas. A báltermen kívül a szálloda még 21 konferenciateremmel áll kedves vendégei rendelkezésére. A rendezvények típusától függően a termek berendezése és ülésrendje módosítható. A szálloda a legmodernebb technikai felszereltséggel és jól képzett személyzettel áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda teljes területén szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS