Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

New York Palace - Anantara Hotel 5*****deluxe

1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11., Magyarország
Az Anantara New York Palace Budapest - A Leading Hotel of the World egy elegáns, 19. századi épületben helyezkedik el Budapest szívében, az Opera és az Andrássy út közelében. A szálloda ingyenes wifivel, valamint wellnessrészleggel várja vendégeit, ahol pezsgőfürdő és pihenőmedence áll rendelkezésre.

A tágas, légkondicionált szobák pazar olasz bútorokkal, selyemtapétával és más hasonló szövetekkel, valamint muránói csillárokkal berendezettek. Minibár, kávé- és teafőző, széf és műholdas tévé is rendelkezésre áll. A tévé interaktív vendégélmény-központtal is rendelkezik.

A wellnessközpont szaunával, gőzfürdővel és pihenőmedencével (15 x 2,5 x 1,15 méteres) rendelkezik. Fitneszközpont szintén igénybe vehető.

A vendégek a szálloda szívét jelentő, gyönyörű freskókkal és aranyozott stukkókkal díszített oszlopokkal rendelkező New York kávézót is felkereshetik. Az elegáns bárban a vendégek élő zongoramuzsikát hallgathatnak, valamint frissítő italokat és koktélokat fogyaszthatnak. A Salon Fine Dining étteremben, amelyet 2013-ban a Gault Millau étteremkalauz díjjal jutalmazott, hagyományos magyar ételeket szolgálnak fel.

A Hop-on Hop-off városnéző busz a szálloda előtt áll meg.

Szobák
Kétszemélyes vagy kétágyas szoba
Háromágyas szoba
Lakosztály
Kétszemélyes szoba

Étkezési lehetőségek, bárok
A New York Palota étteremmel, kávéházzal, bárral és reggelizővel büszkélkedhet. Mindegyik terem sajátos atmoszférával rendelkezik, így a vendégek hangulatuknak megfelelően választhatnak egy csendes kis sarkot egy meghitt beszélgetésre, vagy akár egy pezsgő kávéházi asztal mellet is megvacsorázhatnak.

A New York Kávéház a legjelentősebb és legismertebb része a szállodának. Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei megőrizték a hajdani pompát a kiváló restaurátor mesterek munkájának köszönhetően. Itt mindenki elüldögélhet egy csésze kávé mellett, a napilapok és magazinok legszélesebb palettájából válogatva a Karzaton, a Fehérteremben, vagy akár a Lotz/Vörös teremben.

A Mélyvízben, a szálloda éttermében az olasz konyhaművészet műremekeiből, és a szálloda legkiválóbb chefjeinek alkotásaiból válogathatnak a vendégek.

A Szivar Bár egyedi, kozmopolita atmoszférájával bizonyosan a szivar barátok törzshelyévé válik.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda első emeletén található VIP Lounge, reggeliző illetve bankett terem, 1 nagy és 3 további kis konferenciaterem a legmodernebb audiovizuális felszereléssel áll rendelkezésre, melyek bármilyen rendezvény, ülés, értekezlet, tréning, koktélparti, vagy üzleti vacsora lebonyolítására alkalmasak.
A Konferencia Központ 1 nagyobb és 3 kisebb terme összesen maximum 175 fő befogadására alkalmas az összenyitható termeinek köszönhetően. A 80-100 fős nagyteremből nyitható három 25 fős kisterem, melyek közül kettőt külön, egyenként is le lehet választani kisebb összejövetelekre, a hozzájuk tartozó Foyerrel.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS