Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Verno House (ex Iberostar) 5*****

1051 Budapest, Október 6. utca 26., Magyarország
A luxushotel mesterien ötvözi a klasszikus építészetet a modernfelszetereltséggel, a szobák eleganciáját a barátságos hangulattal.Az IBEROSTAR Grand Hotel Budapest-ben Ön a luxus élvezetének új módját tapasztalhatja meg. A hotel minden részlete, a figyelmes személyzet minden gesztusa azt szolgálja, hogy tartózkodása különleges és kifogástalan legyen. A recepciós az összes kívánságát valóra váltja: intézi a foglalását,
segíti a város látnivalóinak felfedezésében és kívánságára felejthetetlen estét javasol. A nap 24 órájában rendelkezésre álló szobaszerviz a tartózkodás során felmerülő összes igényt kielégít. Célunk, hogy Ön páratlanul emlékezetes napokat töltsön nálunk, ezért mindent megteszünk kényelme és tökéletes kiszolgálása érdekében.Az 5 csillagos IBEROSTAR Grand Hotel Budapest a fenséges épületeiről és látványos szökőkútjáról ismert Szabadság téren, a Dunától nem messze található; kiváltságos elhelyezkedése ideális kiindulóponttá teszi e felejthetetlen város megismeréséhez. A magyar főváros kettősségéhez hűen a hotelben az elegáns és hagyományos stílus az avantgarde-ra jellemző designe-al és felszereltséggel keveredik. A pazar és kényelmes szobákban a berendezés minden apró részlete a maximális kényelmet szolgálja.Az IBEROSTAR Grand Hotel Budapest ideális pihenőhelyet jelent az ebben a lélegzetelállító
városban eltöltött, programokban gazdag napok során. Az Ön kényelmét a mesterien ötvözött luxus, exkluzivitás és komfort biztosítja. A modern design, valamint a tágas és elegáns szobák kifogástalan felszereltsége a The Grand Collection összetéveszthetetlen ismertetőjegye.

Szobák
Hiánytalanul felszerelt, elegáns design hotel, melynek 50 tágas szobája és suite-je (melyből 3 Junior Suite, 20 Superior szoba, 9 Executive szoba, 15 Deluxe szoba, 2 Standard Atrium szoba, és 1 mozgáskorlátozottak számára berendezett szoba) 5 emeleten található. A 40-60 m2 alapterületű egyedi designú hangszigetelt, légkondícionált szobákban - a Superior-tól a Junior Suite kategóriáig - minibár, LCD televízió, iPod Dock station, laptop méretű széf, modern kávégép, különálló káddal és zuhanyozóval felszerelt tágas fürdőszoba, luxus piperecikkek és egyéb kiegészítő szolgáltatások állnak a vendégek rendelkezésére. A szobák remek kilátással rendelkeznek a gyönyörű Szabadság térre és az Október 6. utcára.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda további szolgáltatásai közé tartozik az üzleti sarok, ingyenes vezetéknélküli internet a szálloda egész területén, lobby bár, magyaros ételkülönlegességeket felszolgáló bisztró étterem, kávézó, 30 férőhelyes különterem minden szükséges technikával felszerelve (projector, beépített vászon, LCD Televízió) valamint wellness és fürdőrészleg.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda további szolgáltatásai közé tartozik az üzleti sarok, ingyenes vezetéknélküli internet a szálloda egész területén, lobby bár, magyaros ételkülönlegességeket felszolgáló bisztró étterem, kávézó, 30 férőhelyes különterem minden szükséges technikával felszerelve (projector, beépített vászon, LCD Televízió) valamint wellness és fürdőrészleg.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A SPA Sensations részlegben kardiovaszkuláris gépekkel ellátott fitneszterem, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, felár ellenében masszázs és testkezelések, manikűr-pedikűr állnak rendelkezésre.

Konferencia szolgáltatások
Budapest minden látogató számára rendkívüli vonzerővel bír, az incentív csoportok és az üzleti céllal ide utazók részére egyaránt. Ennek tudatában az IBEROSTAR Grand Hotel Budapest egy
kényelmes, elegáns és modern helyiséget biztosít, amely kiválóan megfelel találkozók vagy kisebb bemutatók megrendezésére. A 30 férőhelyes, a legmodernebb technológiával hiánytalanul felszerelt
különterem bármilyen rendezvény sikerét garantálja. Figyelmes és professzionális csapatunk minden igényt kielégít: gondoskodik a résztvevők kiszolgálásáról, a virágdekorációról, a termet pedig az Ön kívánságai szerint készíti elő.

Ajánljuk
Üzleti utazók, incentive csoportok, turista csoportok, egyeni turisták részére

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS