Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

TAP Portugal

A TAP Portugal a legnagyobb portugál légitársaság, mely világszerte a legkiterjedtebb hálózattal rendelkezik Európa és Brazília között.

A TAP központi reptere Portugália fővárosában, Lisszabonban található. További repterek: Porto, Faro, Madeira és az Azori - szigetek.

A TAP Portugal utasai számára Brazíliába tartó gépek széleskörű hálózatát kínálja - naponta közvetlen járatok indulnak Lisszabonból Sao Paulo-ba, Rio de Janeiro-ba, Salvador-ba, Recife-be, Fortaleza-ba, Natal-ba, valamint július 19-től heti 5 alkalommal a brazil fővárosba, Brazíliába. Caracas és New York szintén a TAP közkedvelt célállomásai közé tartozik, csakúgy, mint az afrikai Zöldfoki-szigetek, Dakar, Bissau, Sao Tomé, Luanda, Johannesburg valamint Maputo.

A TAP 48 Airbus-ból álló flottájával napi 200 járatot indít 25 ország 46 városába.

A TAP Portugal 2005-ben csatlakozott a Star Alliance légi szövetséghez. A számos közös üzemeltetésű járatnak köszönhetően utasai élvezhetik az egész világra kiterjedő útvonalhálózatot, kitűnő csatlakozásokkal együtt.

Kizárólag a TAP üzemeltet non - stop járatot Budapest és Lisszabon között, heti öt alkalommal.

A TAP számos, jól ismert portugál céggel együttműködve és ezáltal plusz előnyöket biztosítva gondoskodik arról, hogy utasai felejthetetlen időszakot töltsenek Portugáliában, legyen szó magán, vagy akár üzleti útról.

A fedélzeten felszolgált ételeket a híres portugál szakács, Vitor Sorbal álmodta meg és jellemzően a portugál konyhaművészet összetevőin alapul. A TAP utasai az Európán belüli járatokon is élvezhetik az ízletes meleg ételek és különböző italok nagy választékát, híres portugál borokkal egyetemben.
Foglalás: érdeklődjön irodánkban a 06-1 371 2191-es telefonszámon.