Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A tél Tirolban
2006. november 30.

Lélegzetelállító, több méteres hótakaróba burkolózó hegycsúcsok, változatos, vonzó sípályák, hangulatos alpesi kunyhók, nemzetközi események és vidám emberek. Ezek jellemzik a Tirolban töltött téli üdülést - és tulajdonképpen még számos más dolog is.

Az öt gleccsersíterület teszi lehetővé, hogy a síelés szerelmesei egész évben hódolni tudjanak kedvenc időtöltésüknek, és ezek a síterületek harangozzák be elsőként minden új téli szezon kezdetét is. Azonban nem csak az öt tiroli gleccser kínál ideális feltételeket a téli sportokhoz, a színes és változatos kínálati paletta a kisebb síterületektől a nagy térségeket átölelő síszafarin át az izgalmas és rafinált snowboardparkokig terjed.
A tartományban összesen 3500 kilométernyi sípálya áll a síelők, carvingozók, és snowboardozók rendelkezésére. Átszámolva mondhatnánk, hogy Budapestről Lisszabonba és még egy kicsit tovább is el lehet síelni. Tirolban azonban a sífutókat is paradicsomi állapotok várják, ugyanis több mint 4600 kilométernyi karbantartott sífutópálya áll az északi sportág kedvelőinek rendelkezésére. Az alpesi tartomány emellett számos kikapcsolódási lehetőséget kínál azok számára is, akik a havas lejtők láttán nem feltétlenül pattannak sílécekre. Kereken 240 szánkópálya - ebből 80 éjszakai világítással - csábít vidám és élményteli száguldásra. A romantikusabb lelkületűek számára ideális program lehet a hótalpas túrázás a porhóval borított, érintetlen hegyoldalakon, de a karbantartott téli túraútvonalakon - minden külön felszerelés nélkül - egy vízálló és meleg bakancsban is neki lehet vágni a csendes erdőségek illetve a hangulatos alpesi falucskák felfedezésének.
Tirolban már régóta tudják, hogy a tökéletes infrastruktúra, és az első osztályú szolgáltatások nem merülnek ki a karbantartott sípályák, sífutópályák, szánkópályák vagy téli túraútvonalak biztosításában: elsőrangú kulináris élményekkel csábító síkunyhók, kiemelkedő minőségű szállodák, fényűző wellnesslétesítmények, aprés-ski bárok, hangulatos alpesi kunyhók, csábító üzletsorok, tökéletesen képzett síoktatók - számuk pontosan 5000 fő - és természetesen a hamisítatlan tiroli vendégszeretet teszik Tirolt a világ egyik legjobb és legkedveltebb síterületévé.

Közlekedési információk

Autóval: Tirol Magyarországról az A1-es autópályán keresztül közelíthető meg a legkönnyebben. Ezen az autópályán Salzburgig haladhatunk, itt két lehetőség közül választhatunk. Az egyik esetben az A1-es autópályán folytatjuk az utat, majd Németországban az A8-as és az A93-as autópályán keresztül jutunk el Tirolba. A másik esetben végig Ausztria területén haladunk, először az A10-es autópályán, majd tovább a 311-es országúton Zell am Seeig, innen a 168-as úton Mittersillig, majd a 161-es úton juthatunk el Kitzbühelbe, Tirol legkeletibb síparadicsomába. A tartományon belül az országos, tartományi és községi utak szoros hálózata köti össze csaknem az összes völgyet és a magasabban fekvő területeket. Az autópályák és gyorsforgalmi utak használatához matricát kell felragasztani, amit a határátkelőknél, benzinkutaknál, postahivatalokban, trafikokban és autókluboknál lehet megvásárolni. Havas időben téli gumik használata (november 15-től a húsvét utáni első hétfőig), illetve különleges esetekben a hólánc használata kötelező. Ausztria minden útján kötelező a fényvisszaverő mellény használata. A mellényt nemcsak a járműben tartani kötelező, hanem defektnél és az úttestre lépéskor használata előírás.

Vonattal: Tirol Magyarországról vonattal is megközelíthető, az autóval történő utazáshoz hasonlóan két irányból. Az egyik esetben Salzburgon, majd Németországon keresztül északról, a másik esetben végig Ausztria területén, Salzburgon majd Saalfeldenen keresztül keleti irányból. A tartományon belül néhány mellékvölgy kivételével egész Tirol elérhető vonattal és busszal.

Wellness minden mennyiségben

Mindinkább fejlődőben a test és lélek harmóniáját egyaránt biztosító illetve hirdető úgynevezett wellness életmód, amely egyfajta életminőség, mondhatni a jövő életfilozófiája. Szerencsére nem csak divattá vált, hanem szinte minden korosztály szívesen csatlakozik és vallja magáénak a jó közérzetet nyújtó lehetőségeket. A wellness ismérvei: az egészséges táplálkozás, a fittség, a mentális jó közérzet, a harmónia, a káros szenvedélyektől mentes élet, a szépség -sok egyéb mellett- amely párosul a rendszeres testmozgással, az egészségünkhöz kapcsolódó felelősségtudattal, a stressz helyes kezelésével, valamint környezetbarát életmóddal.
Kellemes közérzet és kisimult vonások. Ki ne vágyna erre? Tirol már régóta egy különleges ajándékkal kedveskedik vendégeinek: erővel, frissességgel, a kiegyensúlyozottság és magabiztosság érzésével. A tiszta levegő a csodálatos természet nagymértékben hozzájárul a kellemes közérzet kialakulásához. Emellett a tiroli szálláshelyek is tovább fejlesztették ajánlataikat, hogy a vendégeket még nagyobb kényeztetésben tudják részesíteni. Számos közülük helyi, természetes anyagokból készült termékek felhasználásával végzett wellness kezelésekre specializálódott.
A szárított alpesi virágok és gyógynövények egészségmegőrző hatását az Alpienne testápolók és wellnesstermékek hordozzák magukban, az illóolajok jótékony hatását pedig a "fekete aranyat", a tiroli petróleumot felhasználó kezelések során tapasztalhatják meg a vendégek. A termálvíz jótékony hatása is a tiroli wellnesskínálat alapvető alkotóelemének számít. Tirol újonnan épített termálfürdőjében, (az Aqua Dómban) sós vizű medence, hatalmas szaunarészleg, fedett és szabadtéri kénes vizű medencék várják a felüdülni vágyókat. Konkrétabban: a megfelelő lazítás az ötztali hegyekben síeléssel töltött, élménygazdag nap végén.
Húsz ötcsillagos szálloda található Tirol területén és számtalan wellnessajánlatokra specializálódott négycsillagos hotel teszi teljessé a kínálatot. Egy igazán különleges és kiemelkedő szálloda található például Ischglben, (a Trofana Royal hotel) amely nemcsak öt csillaggal és 4 relax guid liliommal (a legmagasabb kitüntetés) büszkélkedhet, hanem egyidejűleg három Gault-Millau éttermi csillaggal és egy Michelin csillaggal is. Az kitzbüheli A-Rosa szállodában úgy érezhetik magukat a vendégek, mintha egy mesébe csöppentek volna. Az ötcsillagos, kastély stílusú szálloda luxuskörnyezetben várja vendégeit. Innsbruckban például a Schwarzer Adler szálloda Swarowski dekorációval ellátott Versace szobája csábít pihenésre. A St. Antonban található Lux Alpinae ezzel szemben modern építészeti megoldásokkal teremt sajátos légkört. Egy extra minőségű wellnessüdülésnek tehát semmi sem áll az útjában!

Téli élmények és Aprés-Ski

Tirolban a síelők a legjobb helyen járnak. Több mint 3500 kilométernyi sípálya és 1300 ultramodern felvonó várja az ambiciózus síelőket a kezdőktől a profikig. Tirol hatalmas síbirodalmában minden kívánság teljesül, ugyanis a kínálat sokszínűsége a családbarát síhegytől a nagy kiterjedésű, több hegyet is magában foglaló sípályrendszerekig terjed. Tirol emellett 5 gleccsersíterülettel is büszkélkedhet. A síelésre tehát egész évben lehetősége nyílik a téli sportok szerelmeseinek.
A Skiresort Service International egy felmérésében nemrég ismét megerősítette, hogy Tirol a világ legjobb sírégiói közé tartozik. A világ legjobb síterületei közül hat Tirolban található, ráadásul az első, a második és a harmadik helyen is tiroli síterület található. A tiroli sípályák nem véletlenül a világ legjobbjai. A felvonók és síliftek javításán és modernizálásán folyamatosan dolgoznak. A nyolc személyes, fűtött ülésű felvonók manapság már csaknem az alapszolgáltatások közé tartoznak. St. Anton am Arlbergben a Galzigbahn völgyállomásánál a 2006/07-es téli szezonban már nem kell majd sícipőkben megmászni a magas lépcsősort. Az óriáskerék úgymond a földszinten veszi majd fel az utasokat és szállítja egyből a síterület kellős közepére. Mayerhofenben megnyitják Ausztria legnagyobb kabinos felvonóját, Hochfügenben felújították az Európa egyik legnagyobb szállítókapacitással rendelkező Zubringerbahnt, míg az Ischglben található Idalpon egy divatos sílounge bárral egészítették ki az újjá varázsolt hegyi éttermet. Amennyiben "Holle anyó" szűkmarkúan bánna az égi áldással, akkor a modern technika besegít. A sípályák több mint 50 szézaléka hóágyúzható, bizonyos helyeken a komplett síterület. Tehát semmi akadálya nem lehet az önfeledt, havas száguldozásnak.

Élet a sípályák után!

Tirolban legalább annyira hozzá tartozik a síeléshez aprés-ski, mint a télhez a hó: mulatozás már azóta létezik, amióta az emberek síelnek. Már az első téli élményekre vágyó vendégek is találkoztak a síeléssel töltött nap végén egy ötórai teára a szálloda bárjában, hogy egy forró tea vagy egy pohárka rum segítségével felmelegedjenek. Valamikor aztán egy tiroli síkunyhóban keringő dallamára kezdték ropni a táncot a vendégek - ekkor született meg a klasszikus aprés-ski mulatság. A keringőből időközben tipikus aprés-ski sláger lett, a teából és a rumból, jagetee és forralt bor, forró menyecske és hótündér. És a szálloda bárjából? Rusztikus diszkóbárok, a hegycsúcsokon található napozóteraszok, modern lounge bárok és menő jégbárok. A mottó azonban a régi: szórakozás, szórakozás és még egyszer szórakozás!
Természetesen minden tiroli síterületnek megvan a maga kedvenc aprés-ski bárja. "Coole" aprés-ski hangulat várja a szórakozni vágyókat a fügeni "Ice Houseban", ahol az átlagos belső hőmérséklet 5 °C. Az italokat itt nem üveg, hanem stílusosan jégből készült poharakban szolgálják fel. A Hintertuxer Gletscherbahn völgyállomásán található "Hohenhaus Tennét" 2005-ben a Top-of-the-Mountains-Club az Alpok legjobb aprés-ski kunyhójává" választotta. Ischgl, St. Anton és Sölden is ismert aprés-ski mulatóiról. Ischglben a "Kuhstallban" vagy a "Hexenküchében", St. Antonban a "Krazy Kangaroo-ban" és a "Mooserwirtben", Söldenben a "Gampe Almon" vagy a "Fire&Ice-ban" várják fergeteges bulik a kikapcsolóni vágyókat. A "Scotland Yard", a "Take Five", a "Whisky Mühle" vagy a "Moonlight Bar" további igazán jól csengő nevek a tiroli aprés-ski életből.

Parti a porhóban
Tirolban kezdődik a Gleccserek tele


A futball világbajnokság után jöhet a téli élményekben gazdag síszezon: Tirol öt gleccser-síterületén, (a Kaunertalban, Pitztalban, Söldenben, a Stubaitalban és a Hintertuxon) már októbertől világbajnoki körülmények várják a téli sportok szerelmeseit.

Az idei téli szezon mottója: ámuldozás helyett irány a glecscsersípályákra!
Ugyanis késő ősszel már elkezdődnek a szezonnyitó ünnepségek, sportesemények, tesztek és partik időszaka a Hintertuxon, a Stubaitalban és a Kaunertalban is. Az Ötztalban idén is fergeteges sporteseménnyel nyitják meg az új téli szezont, ugyanis az alpesi lesiklás világkupa futamainak nyitányára Söldenben kerül sor. A Pitzteli-gleccseren két új felvonót is felavatnak az idei télen, amelyek még több kényelmet kínálnak a síelőknek. Valamennyi síterület vonzó ajánlatcsomagokat kínál a szezonkezdésre, és már késő őszszel is első osztályú sípályákkal és ragyogó napsütéssel várják az üdülni illetve sportolni vágyókat.

Az 5 tiroli gleccsersíterület:
- Tiroler Oberland/Kaunertal
- Pitztal
- Sölden-Ötztal Arena
- Stubaital
- Tux im Zillertal

Tirol régiók

ST. ANTON AM ARLBERG ÜDÜLŐRÉGIÓ
A St. Anton am Arlberg üdülőrégióhoz tartozó falvakban, (Pettneuban, Flirschben és Strengenben) minden árkategóriájú szállás megtalálható. Az Arlbeg síterület 270 kilométernyi karbantartott sípályán, 170 kilométernyi mélyhóval borított freeride szakaszon kínál feledhetetlen téli élményeket. A sportolók kényelmes szállításáról 83 felvonó gondoskodik. A téli kínálatot emellett 38 kilométernyi sífutópálya, snowboard funpark, szánkópályák, korcsolyapályák, jégtekézési lehetőségek, lovas szános kirándulások és kényeztető wellnessközpontok teszik teljessé.

Sípályák hossza: 270 km
Felvonók száma: 83
Sífutópályák hossza: 37,5 km

PAZNAUN
Ischgl - az Alpok magával ragadó, nagyvilági metropolisa. Szórakozás és divat, sztárok és ismert személyiségek. Egy város, amelyet látni kell!
Galtür - az Alpok sífutó mekkája, egyedülállóan szép hegyekkel körülvéve.
Kappl - az Alpok családi paradicsoma, ahol a gyermekekre soksok kaland, feledhetetlen élmény, a szülőkre pedig gondtalan felüdülés vár.
See - tipikus tiroli falucska az Alpok szívében, ahol hamisítatlan tiroli vendégszeretettel várják a felüdülni vágyókat.

Sípályák hossza: 315 km
Felvonók száma: 67
Sífutópályák hossza: 48 km

TIROLWEST ÜDÜLŐRÉGIÓ
A TirolWest üdülőrégió ideális fekvéssel büszkélkedhet, és Landeck városával, valamint Zams, Fliess, Tobadill, Grins és Stanz falvakkal határtalan téli élményeket kínál. A régióban a családbarát Venet síterület várja a sportolni szándékozókat, míg egy síszafari keretén belül pillanatok alatt megközelíthetőek St. Anton, Ischgl és Ladi-Fiss-Serfaus első osztályú síterületei.

Sípályák hossza: 22 km
Felvonók száma: 7
Sífutópályák hossza: 18 km

REUTTE ÜDÜLŐRÉGIÓ
A Reutte üdülőrégióban a legmegfelelőbb helyen járnak a feledhetetlen téli élményekre és hamisítatlan alpesi környezetre vágyó üdülővendégek: 100 kilométernyi karbantartott sífutópálya, ebből 30 kilométernyi szabadstílusú sífutópálya, 70 kilométernyi téli túraútvonal, 2 szánkópálya, 10 km Nordic walking ösvény, 11 korcsolyapálya és jégtekepálya, jégfalmászó torony, sí- és sífutó oktatás és aktív programok szerepelnek a színes kínálatban. Ráadésként aki 4 napnál tovább tartózkodik a régióban, 24 euró kedvezményben részesül.

Sípályák hossza: 12 km
Felvonók száma: 9
Sífutópályák hossza: 100 km

SERFAUS-FISS-LADIS
Téli üdülés a legmagasabb színvonalon állítást nemcsak az támasztja alá, hogy a Serfaus-Fiss-Ladis síterület egy 1200 méter magasan található, napsütötte fennsíkon fekszik, hanem a téli ajánlatok sokszínűsége is: 160 kilométernyi sípálya, 111 kilométernyi sífutópálya, Tirol legjobb síiskolái, snowboard parkok, freeride szakaszok és funsport arénák, gyermekfelügyelet, vonzó szállodai illetve wellnessajánlatok.

Sípályák hossza: 160 km
Felvonók száma: 53
Sífutópályák hossza: 111 km

IMST-GURGLTAL
Az Imst-Gurgltal régió és a hozzá tartozó Imst, Imsterberg, Karres, Karrösten, Mils, Schönwies, Tarrenz és Roppen települések határtalan téli élményeket kínálnak Európa első számú sírégiójában, a Tiroler Oberland területén. A térség az elmúlt években nemzetközi hírnévre tett szert egyedülállóan családbarát ajánlatainak köszönhetően. Feledhetetlen élmény: utazás az Alpine Coasterrel, a világ leghosszabb alpesi hullámvasútja télen is üzemel!

Sípályák hossza: 9 km
Felvonók száma: 4
Sífutópályák hossza: 44 km

INNSBRUCK ÉS ÜDÜLŐFALVAI
Az Olympia SkiWorld Innsbruck az Alpok legjobb sírégiói közé tartozik: 8 síterületet foglal magában, amelyek összesen 75 felvonót és 270 kilométernyi sípályát kínálnak a télisportok szerelmeseinek. Valóságos eldorádó a síelőknek, snowboardozóknak és sífutóknak - tökéletesen karbantartott sípályákkal, számos sítúrázási lehetőséggel, téli túraútvonalak széles hálózatával, sífutópályákkal, szánkópályákkal, ingyenes síbusszal - egyebek mellett.

Sípályák hossza: 270 km
Felvonók száma: 75
Sífutópályák hossza: 117 km

ACHENSEE - TIROL SPORT ÉS VITÁLPARKJA
A síelőkre, sífutókra, snowboardozókra és téli túrázókra Achenseeben Tirol legnagyobb tava és a téli sportok földi paradicsoma vár. Két felvonótársaság 30 hegyi felvonóval és sílifttel, több mint 50 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípálya, 170 kilométernyi világbajnoki futamok által is tesztelt sífutópálya és 150 kilométernyi gondozott téli túraútvonal nyújt kikapcsolódási lehetőséget az érintetlen természeti környezetben.

Sípályák hossza: 50 km
Felvonók száma: 31
Sífutópályák hossza: 150 km

ZILLERTAL
A Zillertal a hobbi télisportolók kedvelt célpontja. A tiroli télisportrégió színes kínálati palettája a változatos síelési lehetőségektől a szánkózáson, sífutáson és a különböző jeges sportokon át egészen a vidám apres-ski partikig terjed. Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb sípályát, legyen szó kezdőkről, újrakezdőkről vagy profi síelőkről.

Sípályák hossza: 624 km
Felvonók száma: 177
Sífutópályák hossza: 200 km

KAISERWINKL ÜDÜLŐRÉGIÓ
A Kaiserwinklben egy darabka eredeti Tirol vár a látogatókra - csodálatos hegyekkel, széles völgyekkel és a tökéletes téli üdülés minden kellékével. A régió elsősorban egyedülállóan igényes sífutóközpontként, valamint decembertől késő áprilisig hóbiztos, változatos pályákat kínáló síterületként vált ismerté.

Sípályák hossza: 80 km
Felvonók száma: 21
Sífutópályák hossza: 150 km

SKIWELT WILDER KAISER - BRIXENTAL
A SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental 250 kilométernyi sípályájával Ausztria legnagyobb egybefüggő síterülete. Az üdülővendégek felhőtlen kikapcsolódásáról 14 idilli tiroli falucska, valamennyi kategóriában rendelkezésre álló szálláshelyek, 17 síiskola, 29 síkölcsönző, gyermekfelügyelet, 400 kilométernyi téli túraútvonal gondoskodik. A régió külön díjfizetési kötelezettség nélkül is megközelíthető autóval.

Sípályák hossza: 250 km
Felvonók száma: 93
Sífutópályák hossza: 170 km

HOHE SALVE - KITZBÜHELI ALPOK
Nyolcszoros varázslat a Hohe Salve üdülőrégióban - a Kitzbüheli Alpok napsütötte oldalán. Elbűvölő régi házak, vastag hórétegbe burkolózó erdőségek, érintetlen hegyi világ, csobogó hegyi patakok, idilli tájképek és élmények gondoskodnak a vendégek zavartalan feltöltődéséről. A nyugalom és a harmónia mellett izgalmas sportos kihívások vidám mulatozások is helyet kapnak. Wörgl, Hopfgarten, Itter, Kirchbichl, Angerberg, Kelchsau, Mariastein és Angath települések Ausztria legnagyobb egybefüggő síterületéhez, a SkiWelt Wilder Kaiser-Brixentalhoz tartoznak.

Sípályák hossza: 250 km
Felvonók száma: 90
Sífutópályák hossza: 100 km

ST. JOHANN IN TIROL ÜDÜLŐRÉGIÓ
A St. Johann in Tirol üdülőrégió, amely a Wilder Kaiser és a Kitzbüheli Alpok között elterülő napsütötte völgyben fekszik, Tirol legszebb télisport-régiói közé tartozik. Legyen szó síelésről, sífutásról, téli túrázásról vagy egyszerűen csak felüdülésről, a csodálatos táj fehér pompája és a négy, képeskönyvbe illő település feledhetetlen téli élményeket garantál.

Sípályák hossza: 170 km
Felvonók száma: 55
Sífutópályák hossza: 275 km

KUFSTEIN ÜDÜLŐRÉGIÓ
A látogatókat e régióban vidám szórakozás, önfeledt téli élmények, igényes sífutópályák, játékos szánkópályák, hagyományőrző tiroli finomságok és egy változatos kulturális programkínálat várja.

Sípályák hossza: 285 km
Felvonók száma: 111
Sífutópályák hossza: 216 km

WILDSCHÖNAU
Könnyen elérhető - kedvező árak - sokszínű ajánlatok - hétvégi kiránduláshoz is optimális - 65 kilométernyi sípálya - kihívásokkal teli versenyszakaszok - családbarát infrastruktúra.

Sípályák hossza: 65 km
Felvonók száma: 26
Sífutópályák hossza: 50 km

Kulináris élmények - magas színvonalon

A tökéletes üdülés nélkülözhetetlen alkotóelemei a minőségi, finom ételek. Aki különleges kényeztetésre vágyna: Tirolban nem jelent problémát közvetlenül a sípálya mellett, egy nemzetközi díjakkal is kitüntetett, első osztályú étteremben ebédelni. A tiroli síterületek legjobb éttermei közé tartozik továbbra is az Ischglben található, három éttermi csillaggal kitüntetett Trofana Royal ínyenc és wellnesshotel. A szó szoros értelmében vett konyhai művészetet kínál az Galzig Verwall borozó az Arlbergen.
A 2185 méter magasan található borozó és étterem a világ legmagasabban található, két éttermi csillaggal kitüntetett vendéglátóhelye. A tiroli ínyencoázis első sorban halspecialitásainak köszönheti nemzetközi, Ausztria határain is túlnyúló hírnevét. A Kaltenbach/Hochzillertal síterületen található Kristalhütte fogadó az egyik legkedveltebb és legajánlottabb fogadó, ha valaki eredeti alpesi hangulatra vágyik. A teakfából készült kerti bútorokkal berendezett teraszról lélegzetelállító kilátás nyílik a zillertali hegyvidékre. A nemes-rusztikus belső tér, a nyitott konyha egyedülálló élményt jelent a Kristallhüttébe látogatóknak.
Tirol első, Serfausban található sílounge bárja is élményekben gazdag kikapcsolódási lehetőséget kínál. A bár vendégei belépéskor vászonpapucsokat kapnak, amelyek a kényelem és a kellemes közérzet mellett, mindjárt egy oldottabb hangulatról is gondoskodnak. A sílounge bárban a hagyományos tiroli specialitások és nemzetközi ínyencfalatok is szerepelnek a választékban. Természetesen nemcsak a sípályák közelében várják az üdülővendégeket kiemelkedő kulináris élmények. A tiroli helységek ínyenc éttermek egész sorát vonultatják fel, amelyekben kitűnő tiroli és nemzetközi ételspecialitások várják a látogatókat. Íme egy rövid válogatás a leghíresebb és legkedveltebb vendéglátóhelyek közül: a Schindelhaus Söllben, a Taxacherhof Kirchbergben, a Kaiserhof Ellmauban, a Schwedenkapelle Kitzbühelben, a Schöneck Innsbruckban és a Hotel Central Söldenben.

Kiemelkedő téli rendezvények Tirolban

2006. december 6-9.
St. Anton - Telering Tennis Trophy

2006. december 6-10.
Hochfilzen - Biatlon Világkupa

2007. január 4.
Innsbruck - Négy sánc síugró torna

2007. január 20-21.
Seefeld - Északi öszetett sí világkupa

2007. január 26-28.
Kitzbuehel - Hahnenkamm síverseny

2007. január 28.-február 4.
Innsbruck/Igls - szánkó világbajnokság

forrás: www.goutazas.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Ausztria