Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bush kontra Jagger a Hotel Imperialban
2006. május 01.

Bár George W. Bush amerikai elnök a világ legnagyobb hatalmú vezetője, azért ő sem mindenható. Még az is előfordulhat vele, hogy nem ott száll meg külföldi útja során, ahol szeretne. Júniusban Bécsbe várják az EU-amerikai csúcsra, és mintegy "alanyi jogon" járt volna neki a leghíresebb bécsi luxusszálló, a Hotel Imperial királyi lakosztálya. Csakhogy ezúttal az amerikai elnöknél alighanem jóval népszerűbb személyiség előbb kapcsolt a helyfoglaláskor. Ő pedig nem más, mint Sir Mick Jagger. A Rolling Stones június 20-án lép fel Bécsben, és az énekes, már jó előre gondoskodott arról, hogy az egykori császárváros legelegánsabb szállodájának csúcsapartmanja az övé legyen.

A La Repubblica című olasz lap úgy tudja, hogy a washingtoni illetékesek megpróbálták rávenni Jaggert: mondjon le eme igényéről, Mick azonban hajthatatlan volt.

Elvégre elvek is vannak a világon, arról nem is beszélve, hogy a Stones már akkor világhírű volt, amikor Bush még csak egy elkényeztetett úri gyerek valahol Texasban, és feltehetően akkor is lesz még közönségük, amikor az amerikai elnök letölti második, egyben utolsó mandátumát.

forrás: MTI