Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Regionális vezetését erősíti a British Airways
2006. január 11.

A British Airways Anna Chmelíkovát nevezte ki magyarországi, cseh és szlovák képviseleti irodája értékesítési igazgatójának

Budapest, 2006. január 11. - Január 2-i hatállyal Anna Chmelíková tölti be a British Airways magyarországi, cseh-, és szlovák irodájának értékesítési igazgatói posztját. Anna Chmelíková (34) az értékesítési terület mellett az adott országok marketing tevékenységét is igazgatja majd. Az új igazgató kinevezésével a légitársaság nemcsak Magyarországon, de regionális szinten is erősíteni kívánja üzleti pozícióját közös marketing és értékesítési stratégiák kidolgozása révén valamint az egyes országokban sikeresnek bizonyult tevékenységek regionális szintű alkalmazásával, miközben ezen országokban is tovább növeli költséghatékonyságát.

2006. január 2-i hatállyal Anna Chmelíková lett a British Airways Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős értékesítési igazgatója. Az új vezető legfontosabb feladatai közé a British Airways piaci pozíciójának regionális szintű erősítése és a légitársaság értékesítési tevékenysége hatékonyságának növelése tartozik. Anna Chmelíková a regionális és helyi szintű kereskedelmi-, marketing-, és kommunikációs tevékenységek irányításáért felelős.

"British Airways mindig is a légiközlekedési iparág egyik olyan vezető ereje volt, amelynek innovációi és fejlesztései utasok milliói számára biztosítanak biztonságos és kényelmes utazási lehetőséget szerte a világon. A légiközlekedési piacra jellemző erős versenyre való tekintettel kiemelten fontossá vált szolgáltatásaink továbbfejlesztése."- mondta Anna Chmelíková, a British Airways magyar, cseh és szlovák képviseletének értékesítési igazgatója."Úgy gondolom, hogy dinamikusan fejlődő régiónkban különösen fontos az, hogy magas színvonalú, de elérhető árú utazási lehetőséget tudjunk nyújtani utasaink számára."- tette hozzá az igazgató.

Anna Chmelíková öt éve dolgozik a British Airways-nél. Pályafutását Marketing Executive pozícióban kezdte Csehországban. Később a légitársaság Közép-kelet Európáért, valamint a Kelet-mediterrán térségért felelős Regionális Marketing Koordinátor pozícióját töltötte be. Mielőtt megkapta magyarországi kinevezését, Anna Chmelíková a British Airways cseh és szlovák képviseletének közös értékesítési igazgatója volt. Széleskörű tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik a légitársaság kereskedelmi és marketing tevékenységének irányítása terén, mivel korábbi pozícióiban már számos Pán-európai kampány megvalósítását irányította és felügyelte.

Anna Chmelíková (34) 1997-ben szerzett diplomát a Kelet-Bohemia Egyetem bölcsész karán, angol szakon. Az új igazgató szabadidejében elsősorban sportol, olvas és mozi szenvedélyének hódol, de ezen túlmenően, kihasználva a légitársaság által nyújtotta utazási lehetőségeket, szívesen ismerkedik Ausztrália kultúrájával és hagyományaival is.

A British Airways hozzávetőleg 65.000 utast szállít Budapest és London között évente.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Nagy-Britannia