Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kylie a British Airways-zel turnézik
2005. március 01.

Kylie Minogue idei Showgirl című turnéját a British Airways-zel indítjaútnak

Budapest, 2005. március 1. - A British Airways-zel indul 2005-ös elsőkoncertturnéjára Kylie Minogue, a népszerű ausztrál pop díva. A Showgirl "The Greatest Hits Tour" márciusban veszi kezdetét és három hónap alatt 23 különböző városban zajlik majd. A turné során Kylie összesen több mint 10.000 mérföldet tesz majd meg a BA járatain.

Az összesen 54 napos turné során a többszörös platinalemezes énekesnőbejárja Európát, végezetül pedig a világ túlsó felén, Ausztráliában adkoncerteket. A Showgirl Tour Skóciából, Glasgowból indul útnak, ezután következik London, Dublin, Manchester, majd Birmingham.

Az Egyesült Királyságban megrendezett koncertek után a turné programját követve a BA nemzetközi díjakat nyert utasával a fedélzeten Európa feléveszi útját, érintve többek között olyan nagyvárosokat, mint, Párizs, Rotterdam, Antwerpen, München, Köln, Bécs, Basel, Aarlborg, és Hamburg.A koncertsorozat záró felvonásaként Kylie szülőföldjén, Ausztráliában lép fel Sydneyben, Melbourne-ben, Brisbane-ben, Adelaide, és Perthvárosában.

"Korábban is dolgoztunk együtt Kylie-val, aki ügyfeleink nagy kedvence.Egyedülálló helyzetet jelent számunkra, hogy a Show Girl Tour számos koncertjére velünk utazik, és különös örömünkre szolgál, hogy mijuttathatjuk el Ausztráliába, ami az egyik legnépszerűbb úticélunk." -közölte Martin George, a British Airways kereskedelmi igazgatója.

A British Airways többek között olyan híres közéleti személyiségekutaztatásával büszkélkedhet, mint II Erzsébet angol királynő, Fülöp herceg, Joan Collins, Sir Cliff Richard, Sir David Frost, Lady MargaretThatcher, Tony Blair, és Ewan McGregor.

A brit nemzeti légitársaság igen kedvelt az olyan sztárok körében is,akik nem mindennapi igényeikről híreseültek el, mint pl. Sir Elton John, Annie Lennox, Sting, Phil Collins, vagy Sir Paul McCartney.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Nagy-Britannia