Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kemény fapad, vagy reggeli az ágyban és puha párnák a fejek alatt?
2004. június 28.

Tovább fokozódik a komfort és a kényelem a BA üzletiosztályán

Kedvező nyári British Airways ajánlatok a tengeren túlra magyar utasoknak

Budapest, 2004. június 28. - Tovább bővíti az üzleti utasok számára nyújtott luxus színvonalú fedélzeti kényelmi szolgáltatások körét a British Airways. A légitársaság tengeren túli üzleti osztályán, a Club World osztályon, most újabb étkezési opciókat vezet be, utaskiszolgálási folyamatainak átszervezésével nyugalmasabb kabinbelsőt kínál, az érkezést követően pedig masszázs szolgáltatás igénybevételét teszi lehetővé az üzleti utasok számára. A világ első teljesen vízszintes ággyá alakítható repülőüléseit használó osztályok új kényelmi szolgáltatásait most rendhagyó kampány keretében mutatja be magyar üzleti utasainak a British Airways, amely az ezen osztályon való nyári- július 15. és október 31. közötti - utazásokra, 10 desztinációra rendkívül kedvező tarifákat is kialakított.

"A légiközlekedésben ma két fő tendencia figyelhető meg a földi és a fedélzeti szolgáltatások kialakítása terén. Az egyik oldalon fokozódik a fapad keménysége, viszont a másik oldalon a szó legszorosabb értelmében az ágyba kapjuk a reggelit, és párna kerül a fejek alá." - mondja Németh Krisztina, a British Airways Marketing Managere."A fapados légitársaságok szolgáltatásaik egyszerűsítésével igyekeznek minél kedvezőbb árakat biztosítani. Ezeken a járatokon többnyire csak térítés ellenében lehet étkezni, nehezebben és költségesebben lehet bejutni a városba a repülőtérről és már vannak kísérletek arra is, hogy az utasok maguk cipeljék a géphez poggyászukat. Ezzel ellentétben a teljes szolgáltatási kört nyújtó légitársaságok tovább bővítik azon prémium szolgáltatásaik körét, amelyek egy olykor több órás út alatt is pihentető utazást és teljes fedélzeti kényelmet garantálnak."- teszi hozzá a szakember.

Ebbe az irányba mozdul, azaz repül tovább most a British Airways is, amely a 2000-ben, a világon elsőként, teljesen vízszintes ággyá alakítható üléseket bemutató Club World osztályon utazók számára új kényelmi szolgáltatásokat vezet be. A Club World osztályon utazók már-már kényeztető szolgáltatásokban részesülnek. Az ún."Sleeper Service" szolgáltatás keretén belül új étkezési opciók állnak az utasok rendelkezésére. A BA 7 amerikai és Heathrow repülőtéri exkluzív üzleti váróiban már a repülés megkezdése előtt ízletes vacsorát fogyaszthatnak az utasok abból a minden ízlést kielégítő ételválasztékból, amely könnyű előételek, különleges levesek, saláták és desszertek széles palettáját kínálja.

A felszállás után az úgy nevezett "Hálósapka" szolgáltatás keretében, a nyugodt pihenés zálogaként egy forró ital és sütemény segíti az ellazulást. A személyzet a felszállást követően tompítja a világítást, és kevesebb hangbemondással, szervízmozgással járul hozzá az utasok zavartalan pihenéshez. A csendesebb kabinokban, a teljesen vízszintes ággyá alakítható üléseken, az utasok nagyobb párnákon és természetes anyagból készült takarókon szenderedhetnek álomra. Az éjszakát ébren töltő utasok az"Éjféli csemege" szolgáltatást is választhatják, majd leszállás előtt az észak-amerikai járatokon kontinentális reggelit, a közel-keleti járatokon villásreggelit fogyaszthatnak el az ágyban. A kényeztetés nem ér véget a megérkezést követően sem, hiszen az exkluzív érkezési várókban a"Power Shower" zuhanykabin valamint a Molton Brown Travel Spa masszázs segítségével frissülhetnek fel az utasok.

A világ első teljesen vízszintes ággyá alakítható repülőüléseit bemutató osztályon való tengeren túli utazásokhoz a British Airways, a július 15-ig lefoglalt és október 31-ig felhasznált repülőutakra rendkívül kedvező, közel 20 százalékkal alacsonyabb tarifákat kínál. A kedvezményes árú Club World szolgáltatás Budapestről- londoni átszállással - New York, Boston, Washington, Chichago, Miami, Los Angeles, Johannesburg, Tokió, San Francisco és Szingapúr városokba vehető igénybe.

Csakúgy, mint a tavasszal bemutatott legkedvezőbb ajánlatát, a Club World osztály prémium és luxus szolgáltatásait is rendhagyó kampány keretében hozza közelebb az üzleti utasokhoz a British Airways. Június 28-tól a MOM Parkban és a főbb budapesti bevásárló központokban és iroda negyedek épületeiben, az el Castillo bútorszalon által biztosított kényelmes hálószóba belső szimbolizálja a légitársaság üzleti osztályának minden igényt kielégítő kényelmét és ad tájékoztatást az annak kipróbálására ösztönző bevezető árakról.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Nagy-Britannia