Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rugalmasabb és kedvezőbb díjszabás
2002. augusztus 28.

Alább szállnak az árak Budapest és London között - a minőségi szint magasan marad

London, Budapest, 2002. augusztus 28. - Új, az eddigieknél rugalmasabb és kedvezőbb repülőjegy díjszabást vezet be a British Airways a Budapest és London közötti járatain. Az utasok számára előnyös változtatások között szerepel az eddigi, kötelező szombat esti kint-tartózkodás eltörlése. A 2002. augusztus 29-én életbe lépő új árstruktúra bevezetése része a British Airways februárban elindított, a légitársaság közép-, hosszú távú működési és üzleti stratégiáját meghatározó, Future Size & Shape (Méret és Forma) elnevezésű átalakítási programnak. Az új, rugalmas díjtételek bevezetésével az angol belföldi, az osztrák, a francia, a német, az olasz, a holland, a portugál, a skandináv és svájci utazóközönség után most már a British Airways több, mint 80.000 magyar utasa is lényegesen, akár 36%-kal olcsóbban utazhat Londonba.

A British Airways díjszabásában most bevezetett változtatások nagyobb rugalmasságot, egyszerűbb, könnyen kombinálható és olcsóbb jegyárakat biztosítanak az Angliába utazó üzletemberek és turisták számára, akik utazásaira most már csupán egyetlen megkötés érvényes: visszautazásukat megelőzően minimum két éjszakát el kell tölteniük az adott országban.

A szabadon változtatható repülőjegyet váltó, turista osztályon utazók mindeddig szükségszerűen teljesesárú jegyet kellett, hogy váltsanak a visszautazásukra is. Az új díjszabásnak köszönhetően a turistaosztályon utazók mostantól, a szabad helyek függvényében, kombinálhatják a teljesárú díjtételt a kötött, azaz nem módosítható jegyekkel, így lehetőségük nyílik egy kedvezőbb árú jegy megvételére. A díjszabások e fajta kombinálhatósága akár 36%-os megtakarítást is eredményezhet az utasok számára egy Budapest- London - Budapest repülőút során.

"Miután az átalakítási program részeként februárban felülvizsgáltuk légitársaságunk egészének működését és gazdálkodását, európai járatrendszerünk működésének átszervezése és racionalizálása mellett döntöttünk. Ennek a nagyszabású munkának a részeként kerül most bevezetésre új díjszabási struktúránk Magyarországonis." - mondta Tuboly József, a British Airways Magyarország kereskedelmi és marketing igazgatója."Jegyáraink ezen túl az utazás időpontja, a rendelkezésre álló helyek és a jegy változtathatósága alapján lesznek kalkulálhatóak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a korai foglalásokkal, a szezonon kívüli, teljesen kötött, azaz nem módosítható jegyek kiválasztásával juthatnak az utasok a legkedvezőbb árhoz. A kötelező szombat esti kinttartózkodás eltörlésével pedig azoknak a turistáknak nyújt jelentős kedvezményt légitársaságunk, akik a hét közepén kívánnak rövid vakációra külföldre utazni." - tette hozzá Tuboly József.

Az új díjszabás bevezetésével a British Airways nem titkolt célja az, hogy már most reális alternatívát biztosítson az olcsó légitársaságokkal szemben. A rugalmasabb és kedvezőbb díjszabás bevezetése mellett az utasok továbbra is élvezhetik a British Airways teljes körű, minőségi szolgáltatásainak előnyeit. A légitársaság utasai igénybe vehetik a fedélzeti szolgáltatásokat, a törzsutasprogram nyújtotta előnyöket, igényelhetik az ülőhely kiválasztást, különböző foglalási és check-in opciókat használhatnak, és mindemellett kényelmes menetrend szerint közlekedő gépekkel repülhetnek Európa kiemelt nemzetközi repülőtereire. Tehát csak az árak szállnak alább Budapest és London között, a minőségi szint magasan marad.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Nagy-Britannia