Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Megújultak a Ferihegyi repülőtér éttermei
2004. május 05.

A Select Service Partner - amely 35 ország több mint 100 repülőterén kínál vendéglátóipari szolgáltatásokat - és leányvállalata, a Louis Catering május 5-én nyitotta meg a most felújított Paprika éttermet a Ferihegyi repülőtér 2A terminálján. A Select Service partner egyik jellegzetessége, hogy éttermeiben helyi ízeket és ételspecialitásokat is kínál, továbbá egyedi hangulatot teremt a repülőtéri környezetben. Az új étterembena társaság egy világújdonsággal várja vendégeit: hazánkban ajánl először "repülésbarát" ételeket.

A társaság tervei között szerepel a tevékenységeikhez kapcsolódó szolgáltatások színesítése és további, a repülőtér hírnevéterősítő és az értékesítést növelő megoldások kidolgozása.

Ebbe a folyamatba illeszkedik bele az átadott és az EurópaiUnió minőségi elvárásainak megfelelő Paprika étterem is, amely a magyarkonyha specialitásai mellett mostantól különlegességekkel, a "repülésbarát" ételekkel is várja a vendégeket. A nyugalmasabb utazást biztosító, könnyen emészthető ételeket a világon elsőként Magyarországon ajánlják annak atöbb millió utasnak, akik számára ez komoly problémát jelentett eddig.

Az éttermekben olyan különlegességek (köztük világmárkákis) kaphatók, amelyek eddig ismeretlenek voltak hazánkban. Az elképzelésekszerint ezeket a specialitásokat és az őket kínáló éttermeket a repülőtérenkívül Budapest belvárosában, később pedig a többi nagyvárosban is megtalálhatjuk majd.

Az ételek, saláták, sütemények mindegyike helyben készülés mindent mindig 4 óránként frissítenek.
A társaság vendéglátóipari egységei a Ferihegyirepülőtéren:
- Flavour of Paprika, magyaros a la carte étterem

- Al Fredo's Espresso kávézó

- Sbarro Restaurants pizzériák

- Upper Crust pékség

- Beers of the world bár

- Hungarian Gourmet, grill étterem

- Caffé Ritazza kávézó

- Cafeteria Franz kávézó
Néhány a "repülésbarát" étkekből:
- Friss Mozzarella és bazsalikomos ciabatta

- Füstölt pulykás baguette

- Marinírozott grillcsirkés ciabatta

- Gyümölcsös muffinok

- Szalonnás, salátás, paradicsomos ciabatta

- Marble cake

- Cheddar sajtos és paradicsomos bauette

- Sonkás-sajtos baguette

- Mandulás croissant

- Szedres dán sütemény

Jó étvágyat!