Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

10+1 ok miért nyaralj a Maldív-szigeteken!
2018. november 23.

Sokan azt gondolják, hogy a Maldív-szigetek tipikus nászutas úti cél, és bár igen a türkizkék tengernek, a fehér homoknak és a hihetetlen naplementéknek megvan a maga romantikája, de az Indiai-óceánon elterülő apró szigetek, mindenkit tárt karokkal várnak. És miért írunk erről? Görgess lejjebb tudd meg miért érdemes legalább egyszer ellátogatni az isteni paradicsomba.

1. A víz alatti világ és a páratlan korallzátonyok

Maldív-szigetekre utazni és nem búvárkodni az olyan, mint Párizsban nem megnézni az Eiffel-tornyot. Úszni a színpompás halakkal a bámulatos korallzátonyok között életre szóló élmény. Búvárkodást egyszerűen foglalhatsz, hisz a legtöbb hotel programjai között megtalálod.

2. Víz fölötti bungallók

Bár arról már korábban is írtunk, hogy a világ több pontján is lakhatsz víz fölötti bungallóban, azért a Maldív-szigeteki szállások sem okoznak csalódást. Sőt, lehengerlő kilátással, kiváló szolgáltatásokkal és bámulatos belső térrel ejtik ámulatba a turistákat.

3. Gyümölcsök, mint sehol máshol

Felejtsd el az otthoni "egzotikus" gyümölcsöket, sehol sem olyan finomak, mint a Maldív-szigeteken! Ha beiktatnál egy rövid megállót Male városában, mindenképp látogass el a piacra.

4. Ahol még a part is világít

Nemcsak a csillagos égbolt fényeiben gyönyörködhetsz, de a partra sodródó fitoplanktonokéban is, amelyek kimondottan a Vaadhoo-szigeten lévő vizekben élnek.

5. Cápa a vízben!

Maaya Thila - pont ezt a helyet kerested! Népszerű merülőhely és ha szívesen búvárkodnál hatalmas cetcápák társaságában, akkor ezt te sem hagyhatod ki.

6. Óceán, mint leszállópálya

Nyaralásod első emléke több mint valószínű, hogy az apró hidroplán lesz. Majd a hosszú móló, ami a bungalók egyikébe vezet.

7. Határtalan luxus

Baa Atoll, a 26 atoll egyike, ahol a világ és a Maldív-szigetek legluxusabb szállodáit találod.

8. Grand Friday Mosque

A gyönyörű mecset uralja Male horizontját. Ismét, ha tartasz egy kis kitérőt a fővárosban érdemes ide is ellátogatni.

9. Naplemente, mint sehol máshol

A szavak talán fölöslegesek, aki már járt a Maldív-szigeteken az tudja miről beszélünk.

10. Ezt látni kell

Mármint az ördögrájákat, hasonlóan a cetcápákhoz, ez is egy életre szóló élmény!

11. Akciós repjegy a Qatar Airways-szel

Ha már ilyen trópusi helyre készülsz, érdemes olyan légitársaságot választani, ahol már az utazás elejétől teljes kényelemben fogod érezni magad. Az 5* Qatar Airways-t csak ajánlani tudjuk. Egy átszállással Dohában, remek fedélzeti szolgáltatásokkal, sem az ételekre, sem a szórakoztató rendszerre nem lesz panasz.

forrás: Repjegykirály