Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Júliustól újra TAP, heti hétszer
2017. április 27.

Könnyű délutáni prezentációra invitálta partnereit a Budapest Airport és a TAP Portugál Légitársaság, abból az örvendetes alkalomból, hogy július 1-jétől heti 7 alkalommal újraindul a Lisszabon-Budapest járat.

AZ A38 Hajón megrendezett eseményen Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója fejezte ki örömét a járat újraindítása kapcsán, majd bemutatta a Bud 2020 program részleteit. Ezek jelentős része már zajlik, így a Pier B utasmóló építése, vagy a 3+ besorolású, 145 szobás, 2018 végén nyíló ibis Styles Budapest Airport építése. A repülőtér 2016-ban 11,4 millió utast fogadott, és évről évre 11 százalék körüli növekedést könyvel el.

A TAP már 2004 óta meghatározó szereplője a budapesti piacnak, Szolnok Péter képviseletvezető nem ki erőfeszítéseinek, na meg a desztináció Lisszabon, valamit a rajta keresztül elérhető úti célok népszerűségének köszönhetően a Budapest-Lisszabon járatok mindig jó kihasználtsággal üzemeltek.

Egy privatizációs folyamat miatt azonban mondhatni a végletekig racionalizálták a működést, amelynek a budapesti útvonal is áldozatul esett, így egy éve szünetel a járat.


A jó hír azonban. hogy még a korábbinál is nagyobb lendülettel indul újra július 1-jén, heti 7 alkalommal, ami megfelelő érdeklődés mellett akár 8-ra is bővíthető.

A légitársaság 6új úti céllal bővít nyáron, ezek: Bukarest, Budapest, Stuttgart, Toronto, Las Palmas, Alicante.

A légitársaság, amely a Star Alliance légiszövetség ragja, rendkívül sokrétű csatlakozási lehetőséget kínál az utasoknak Észak-Amerika, Brazília, Marokkó, Spanyolország, a Zöldfoki-szigetek, Faro, Madeira és az Azori-szigetek irányába, a Bom Dia Lisboa szolgáltatásuk keretében pedig a légitársaság kifizeti a szállodai éjszakát reggelivel az utasnak, ha épp nincs csatlakozás.

A flotta modern és megbízható, a fedélzeti catering pedig a régi hagyományos légitársaságokéra emlékeztet, ráadásul autentikus ízekkel, magas minőségben.

Szinte minden relációban van kapacitás-növekedés idén, a légitársaság összesen 1176 járatot üzemeltet, 272 878 üléssel.

A TAP nemcsak járatait, magukat a desztinációkat is népszerűsíti, Szolnok Péter vallja, hogy elsősorban ezekhez kell kedvet csinálni az utasoknak. Az együttműködési ehetőségekről szeretne a tour operatorokkal személyesen egyeztetni, ezekben a hetekben végiglátogatja partnerei, illetve várja a megkereséseket is (tap@ceaviation.eu)

forrás: www.turizmuspanorama.hu , szerző: Turizmus.com , további info: http://turizmus.com