Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ünnepi asztalterítés és dekorálás
2016. december 08.

A karácsony az év egyik legkiemeltebb időszaka. Ilyenkor a dolgos hétköznapokból kiszakadva mindenki több figyelmet szentel az apró részletekre, a kellemes hangulat kialakítására. A finoman elkészített ételek, desszertek tálalása mellett az asztalok dekorálására is több időt és figyelmet fordítunk. Előkerülnek a Karácsonyi motívumokkal díszített asztalterítők, szalvéták, asztaldíszek, de a gyertyák, gyertyatartók is hangsúlyosabb szerepet kapnak az év ezen időszakában.

A Duni választékában idén is megtalálhatók a különböző igényeknek, stílusoknak megfelelő Karácsonyi asztalterítési termékek, de ha valaki nem szeretne a megszokott stíluson és színvilágon változtatni, gyertyák, gyertyatartók széles válaszétában megtalálhatja azokat a kiegészítőket, melyekkel fokozható az ünnepi hangulat.

Ha szereti az ünnepi fényeket, de a hagyományos gyertyafény helyett modernebb, biztonságosabb megoldást választana, a led-mécsesek, ledes tömbgyertyák és ledes fényszalag is elérhető a Duni választékában. A ledes mécsesek és tömbgyertyák újratölthetők, egy töltéssel 12 órás időtartamra biztosítják meleg fehér fényükkel a hangulatfényeket. A ledes mécsesek meleg fehér színű leddel vagy 12 változtatható színű kivitelben elérhetők. Hosszú "üzemidejük" mellett további előnyük, hogy huzatosabb helyeken is használhatók, illetve nem kell nyílt láng veszélyével számolni, így polcokon, ablakpárkányokon is elhelyezhetők. Tökéletes megoldás olyan helyeken, ahol a nyílt láng használata nem engedélyezett.

Ismerje meg a Duni választékot, és teremtse meg saját ünnepi hangulatát!

forrás: www.turizmusonline.hu , további info: http://www.turizmusonline.hu