Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bud and Breakfast, avagy terjed a drogturizmus
2016. november 24.

Ahogy az USA egyre több államában legalizálják a cannabis-fogyasztást, rohamosan fejlődnek a ráépülő szolgáltatások. A Bud and Breakfast oldalán 420 szálláshely között választhatnak a lazítani vágyók - olvasható a hvg.hu portálon.

A nyaralásnak a lazításról kéne szólnia, de ha előkerül a fű, máris problémássá válhat a megfelelő úti cél megtalálása - veti fel a problémát oldalán a Bud and Breakfast. Nemrég még el kellett rejtőzniük azoknak, akik nyugodtan akartak adózni a hobbijuknak, de mára egyre több szállásadó toleránsabb. Sőt, sokan a versenyelőnyt is meglátták benne, ha hoteljüket, apartmanjukat cannabis-barátként hirdetik, így megcélozva az egyébként mellőzött drogfogyasztókat.

Az oldalra bárki feltöltheti apartmanját, ami így nemzetközi kínálattal büszkélkedik, de feltételezhetően csak olyan országokból csatlakoznak, ahol nem tiltja a törvény a marihuána fogyasztását. Olyan szállások is akadnak, ahol az ellátás része a spangli, hogy a vendégeknek a beszerzéssel se kelljen fáradniuk.

forrás: hvg.hu , további info: http://turizmus.com