Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

6 csodálatos úticél, ami visszaadja az életkedved
2016. november 15.

Ha rossz passzban vagyunk, az elutazás, a kiszakadás már önmagában gyógyírt jelenthet. Ha pedig a most következő úti célok közül választunk, a rosszkedvünket garantáltan elfelejthetjük!
A téli hónapokban nem nehéz depresszióba süppedni. Mi segíthetne jobban, mint egy párnapos kiszakadás a szürke hétköznapokból? A világon számtalan olyan hely akad, ami annyira csodálatos a környezet, a természet, vagy a lakók miatt, hogy lehetetlen nem jól érezni magunkat benne! Most ezek közül válogattunk olyanokat, amikről már csak álmodozni is öröm.

1. Harjedalen, Svédország

Az Európa tüdejének becézett hely számos lehetőséget ad a természetben való kikapcsolódásra és a teljes nyugalom megtapasztalására.

2. Tajvan

Ha igazi szín-, íz- és élménydömpingre vágysz, Tajvan nem lesz hiány vibráló impulzusokból! Ha lazítani szeretnél, azt is megteheted, hiszen meditációra bárhol akad lehetőséged.

3. Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek gyönyörű tengerpartjain mintha elfújták volna a gondokat. Búvárkodás, napozás, jóga - igazi álomnyaralás!

4. Annecy, Franciaország

A délkelet-franciaországi városkában járva olyan, mintha egy tündérmese lapjain lépkednél. A hangulatos, középkori város és a gyönyörű táj, ami körülveszi, biztosan felüdít majd.

5. Malibu, Kalifornia

Ha jókedv, akkor irány Kalifornia! Napos partokra, tökéletes hullámokra, vadregényes tájakra és pozitív energiákra számíthatsz.

6. Porto Seguro, Brazília

Dél-Amerika egyik legszebb partvidékén járva búcsút mondhatsz a rosszkedvnek. A mesés tengerpartok, az izgalmas városkák és a szuper ételek miatt itt végig mosolyognál.

forrás: www.nlc.hu

last minute ajánlatok
ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: