Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Álommeló: egy vagyont keres azzal, hogy beutazza a világot
2016. szeptember 20.

A 24 éves Fülöp-szigeteki lány havi 7000 dollárt keres utazási blogjával - amihez nem kell mást tennie, csak utazgatnia!

Túl szép, hogy igaz legyen és mégis: a Fülöp-szigeteki Aileen Adalid azzal keresi (elég szép) pénzét, hogy utazgat a világ körül, és blogot vezet élményeiről. A most 24 éves lány 19 évesen kezdett nagy cégeknél dolgozni, de alig 2 év alatt besokkalt az irodában ücsörgéstől, és úgy döntött, inkább szenvedélyének, az utazásnak fog hódolni. Most pedig már szépen meg is él belőle! De hogy működik ez az egész?

Aileen digitális nomádnak vallja magát, azaz olyan embernek, aki egzotikus helyekre utazgat, egyszerű körülmények között, de az interneten keresztül azért dolgozik, kapcsolatban van másokkal, erős a jelenléte a közösségi médiában. Olyannyira, hogy ott van a világ 50 legismertebb és legnépszerűbb utazási bloggere közt. A lány naponta 4 órát dolgozik blogján, a hirdetésekkel és a promotált holmikkal pedig havi 7000 dollárt keres.

Ez a szóban forgó blog, az I am Aileen, érdemes szétnézni rajta!

forrás: www.nlc.hu

last minute ajánlatok
ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: