Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Járatot indít Szatmárnémetiből a Wizz Air
2016. szeptember 06.

Október 31-től Szatmárnémeti-London repülőjáratot indít a Wizz Air diszkont légitársaság - jelentette be egy hétfői sajtótájékoztatón Pataki Csaba, a szatmárnémeti repülőteret működtető Szatmár Megyei Tanács elnöke.

Az Agerpres tudósítása szerint a Wizz Air 180 férőhelyes gépe hetente két alkalommal, hétfőn és pénteken száll majd Szatmárnémetiből a London-Luton repülőtérre. Jegyeket már 109 lejtől (7630 forint) lehet vásárolni. A légi társaság egy felmérés alapján döntött arról, hogy Londonba indítja az első szatmárnémeti járatát.

"Szatmár megye ezzel új kapukat kíván nyitni Nyugat-Európa felé" - idézte Pataki Csabát a Szatmár.ro portál. A város repülőteréről mindeddig csak Bukarestbe indultak gépek. A megyei tanácselnök úgy vélte: a járat az észak-kelet-magyarországi és a kárpátaljai utazókat is kiszolgálja.

Amint a Mediafax hírügynökség idézte, a Wizz Air jelenleg tíz romániai repülőtérről 120 járatot működtet 18 ország repülőterei felé. A légi társaság romániai járatain tavaly 4,5 millióan utaztak, és a társaság arra számít, hogy ez a szám idén meghaladja a hatmilliót.

forrás: www.turizmuspanorama.hu , szerző: MTI , további info: http://turizmus.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország