Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nyári bevetésen 19 desztinációba repül az Aviolet
2015. május 07.

Az Air Serbia charter-légitársasága, az Aviolet öt ország (Törökország, Görögország, Olaszország, Spanyolország, Egyiptom) 19 desztinációjába indít járatokat a 2015-ös szezonban, főként népszerű nyári üdülőhelyekre.

Az Air Serbia, Szerbia nemzeti légitársasága nyilvánosságra hozta, milyen szerepet szán a nyári szezonban charter-leányvállalatának, az Avioletnek. Úgy tűnik, a 2014-es sikeres indulást követően az Availon egyre jelentősebb szerepet kap a charterpiacon és a szerb turizmusban, kiszolgálva a nyári üdülőhelyek felé irányuló keresletet.

A repült desztinációk listáján elsősorban népszerű nyári üdülőhelyek szerepelnek, többek között Antalyába, Katániába, Kefalóniába, Korfura, Heraklionra, Hurghadára, Karpathosra, Kosra, Palermóba, Palma de Mallorcára, Rodoszra, Santorinire, Sharm el Sheikh-re, Zakynthosra indítanak járatokat. Ezek többsége a nyári csúcsszezonban, június 15. és szeptember 15. között közlekedik majd, 7, illetve 10-11 napos turnusokkal, igazodva a turisták átlagos tartózkodási idejéhez. A járatok pontos számát a foglalások fényében fogják meghatározni, az útvonalakon három felújított, 144 férőhelyes Boeing B737-300-as repülőgép teljesít majd szolgálatot.

A 2014-es nyári szezonban az Aviolet 520 menettérti járaton több mint 90 ezer utast szállított vakációzni. A megbízható és megfizethető szolgáltatásnak köszönhetően Dane Kondić, az Air Serbia vezérigazgatója sikeres szezonban és az utasok számának további növekedésében bízik.

A légitársaság a Belgrade Nikola Tesla Repülőtér 1-es Terminálján három dedikált check-in pultot működtet. A feladott poggyász súlyhatára 23, a kézipoggyászé 8 kilogramm, a repülőjegy ára a fedélzeten felszolgált szendvicset, gyümölcsöt és az innivalót is magában foglalja.

forrás: Turizmus.com