Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tengerre szállt a világ legmodernebb hajója
2015. április 23.

A Royal Caribbean International hivatalosan is átvette 23. hajóját, az Anthem of the Seast, amely jelenleg a világ legmodernebb tengerjárója 16 fedélzettel, 2090 kabinnal és elképesztő szórakozási lehetőségekkel.

A világ legmodernebb hajója tükrözi a Royal Caribbean hajótársaság innovatív hajóinak történetét.

A németországi Bremerhavenben tartott átadási ceremónia után, az Anthem of the Seas most az angliai Southamptonba indul, ahonnan októberig mediterrán és kanári-szigeteki utakat fog hajózni. A hajót április 20-án avatják fel Southamptonban, több mint 1300 meghívott előtt. Novemberben a tengerjáró New York kikötőjébe költözik át, ahonnan a Cape Liberty kikötőből indul rendszeres útjaira a Bermudákra, a Karib-szigetekre, Kanadába, illetve New Englandbe.

Az utasok évezhetik majd a Royal Caribbean páratlan fedélzeti újdonságainak széles skáláját, mint például a North Star légi kilátót, egy üvegkapszulát, amely több mint 90 méter magasba emeli a látogatókat az óceán fölé, ezzel lélegzetelállító látványt kínálva, valamint az iFLY által kifejlesztett RipCord szabadesés-szimulátort és a FlowRider szörfszimulátort.

A hajó közösségi helyeivel is elkápráztatja vendégeit, például a Two70 szalonnal, mely nappal nagyszerű társalgóhelyként szolgál, éjszaka pedig egy magával ragadó szórakozási lehetőség. A SeaPlex egész nap változik, hol dodzsem, hol diszkó-görkorcsolyapálya, vagy cirkusziskola, esetleg kosárlabda-, illetve egyéb sportpálya.

A vendégek 18 fedélzeti étterem közül választhatnak, melyek mindegyike egyedi gasztronómiai élményt nyújt az ízek szerelmeseinek, valamint mindenki megtalálja a kedvére való könnyed élő szórakozást a Music Hallban, a Royal Theatre-ben, és a Royal Esplanade-en.

Az Anthem of the Seas 16 fedélzetet kínál az utasok számára, 2090 kabinjában 4180 utas szállhat meg kétágyas elhelyezés esetén.

forrás: Turizmus.com