Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Az Air France a középtávra fókuszál: leleplezték az új kabinokat
2015. április 16.

2015 áprilisától az Air France folyamatosan vezeti be középtávú hálózatának megújuló üléseit az Airbus 319-es repülőgépeken.

2015 első felében 24 Airbus A319-es típusú gépet szerelnek fel az új ülésekkel, a későbbiekben, 2016 első feléig pedig további 25 Airbus A320-ason találkozhatnak a megújult felszereléssel az utasok. Összesen 7800 új ülést telepítenek. Az újítások - ügyfelek és utazási menedzserek bevonásával - 10 ezer visszajelzés figyelembevételével lettek kidolgozva.
A francia légitársaság 50 millió eurós befektetéssel tervezte át az új kabint és szerelte fel kényelmes bőrülésekkel az Economy és Business osztályokat. A fedélzeti szolgáltatásokat is tovább fejlesztette a légitársaság. A két óránál hosszabb utakon meleg étellel várják az utasokat.
Az Air France különös hangsúlyt fektet az üzleti célból utazókra. Ezek az utasok majdnem 30%-át teszik ki a teljes utaslétszámnak. Ők azok, akik hatékony szolgáltatást és teljes rugalmasságot igényelnek. Ezeknek az elvárásoknak megfelelően alakította ki a légitársaság az Economy Flex viteldíjat. A hatékonyság, gyorsaság és a teljes flexibilitás garantált az alábbi kedvezményekkel:
  • A jegyek módosíthatók és visszaválthatók extra költség nélkül, ugyanazon az osztályon belül;
  • Az utasok korábbi időpontban induló járatot is választhatnak az eredetileg lefoglaltnál, ugyanazon a napon, extra költség nélkül, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében;
  • Hozzáférés a Skypriority szolgáltatásokhoz a gyors és kényelmes reptéri élményért;
  • A fedélzeten az utasok rendszerint az Economy kabin elejében kapnak helyet, így elsőbbséget élveznek be és kiszálláskor;
  • Az új ajánlat más elérhető díjakkal is kombinálható. Például az utasok foglalhatnak "Economy Flex" áron odaút jegyet, és "Mini" díjas jegyet a visszaútra;
  • Egy poggyász, ami nem több 23 kilónál díjmentesen felvihető a csomagtérbe. Egy 12 kilót nem meghaladó táska és kiegészítő (kézitáska, laptop, kamera) pedig felvihető a fedélzetre, a kabinba;
  • Lehetőség nyílik mérföldeket szerezni a Flying Blue törzsutas programjának égisze alatt.

"Fontos hogy elébe menjünk a középtávú járatokért szóló versenynek. Ezekkel az új kabinokkal a világ legjobbjai közé szeretnénk tartozni. Minden egyes Európából induló ügyfél preferenciáját elnyerni elsődleges célja a Perform 2020-as tervünknek." nyilatkozta Frédéric Gagey, az Air France elnök- vezérigazgatója.

Air France-KLM Észak-Európában

Észak-Európában az Air France és a KLM Holland Királyi Légitársaság jelenleg 14 célállomást szolgál ki négy országban: Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban.
A 2015-ös nyári szezonban csaknem napi 80 járat köti össze Észak-Európát a világ többi részével a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőtereken keresztül.
A nevezetességeken kívül Észak-Európában sok kis-és középvállalat van, különösképpen a technológiai, olaj és gáz szektorban. A frekvenciák alkalmazása, a kombinált viteldíjak, amelyek lehetővé teszik, hogy az utasok mindkét légitársasággal utazhassanak egy út alkalmával, valamint a harmonizáló szolgáltatások a csoport kulcsfontosságú erősségei Skandináviában.

forrás: Air France - KLM

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Franciaország