Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Könnyebb utazás Japánban
2015. április 09.

A belföldi és kelet-ázsiai térségen belüli utazások megkönnyítésére nyitott új terminált a Tokiótól 70 kilométerre található Narita Airport. A repülőtér új, 3-as számú terminálja kényelmes és a korábbiaknál olcsóbb lehetőségekkel szolgálja ki a fapados légitársaságokat és utasaikat.

Kényelmes, praktikus és izgalmas - ez a három fogalom vezérelte a tervezőket a Narita Airport 3-as számú termináljának építésekor. A cél olyan környezet megteremtése volt, ahol az utasok kényelmesen tudnak pihenni, ugyanakkor használata is egyszerű. A fapados légitársaságok számára az új terminál innovatív, ugyanakkor költséghatékony megoldásokat biztosít.
"A fapados légitársaságok járatszáma és forgalma Japánban évek óta növekszik, ezért az ez irányú bővítés indokolt, egyúttal azt is jelenti, hogy a Narita Airport tette meg az első lépést ebbe az irányba. Az új terminál nemcsak egyszerűbb és gyorsabb, de olcsóbb utazási lehetőséget biztosít Okinawára, Szapporóba, Dél-Koreába, vagy akár más, egzotikus ázsiai úti célokra - például Balira" - magyarázta Simon Karolina, a Japánspecialista utazási iroda vezetője, hogy a bővítés miért fontos a magyar utazók számára.

Tények és adatok - Terminal 3

A fapados légitársaságokat és utasaikat kiszolgáló új terminál 2015. április 8-án nyitotta meg kapuit. A létesítmény 66 ezer négyzetméteren átlagosan 7,5 millió utas fogadására alkalmas, területén vásárlási és étkezési lehetőségekkel. Az ételudvar 400 fős befogadóképességével Japán legnagyobb ilyen repülőtéri létesítménye.
A tervezők a megközelíthetőségre - valamint az épületen belüli egyszerű közlekedésre - is figyelmet fordítottak. A 3-as terminál egy összekötő folyosó révén mindössze 500 méterre található a 2-es számútól, ennek ellenére a reptér a két terminál közti közlekedésre buszokat is biztosít.

forrás: Japánspecialista

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Japán