Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ilyen a világ egyik legdrágább luxusutazása
2014. szeptember 24.

Magánrepülőgépek, penthouse lakosztályok és komornyikok is járnak annak a turistának, aki befizet a brit iroda útjára.

Egymillió angol fontba, azaz több mint 395 millió forintba kerül a luxusutazásokra specializálódott brit Destinology utazási iroda egyik csomagajánlata, melynek során 84 nap alatt 5 kontinens 12 országát járhatja be az az utazó, aki hajlandó - és képes - mélyen a zsebébe nyúlni. A világkörüli út közel 66 ezer kilométert ölel fel, kiindulópontja Brisbane, a végállomás pedig Barbados.

A körút első osztályú utazást kínál a világ legjobb luxusszállodáiban és üdülőkomplexumaiban történő elhelyezéssel. A 84 nap legdrágább megállója a New York-i Four Seasons Ty Warner Penthouse-ában töltött idő, ahol egy éjszaka majdnem 10 millió forintba kerül.

Egy éjszakára eső 4,7 millió forintnyi átlagos költségével ez számít a világ egyik legdrágább utazásának.

A felejthetetlen kaland egy London-Dubaj járattal indul - természetesen első osztályon -, az emírségek csillogó városában pedig a The Palm Atlantis szállodájának Royal Bridge lakosztálya jár a vendégnek, mintegy 5 éjszakára. Az utas rendelkezésére saját séf és inas áll, a kilátás pedig a gyönyörű Arab-tengerre nyílik.

A csomag olyan szállásokat tartalmaz, mint a One & Only Hayman Island Resort az ausztráliai Nagy-korallzátonynál és ugyanennek a szállodaláncnak a fokvárosi hotele, az Új-Zélandon található The Langham Auckland, a Rolling Stones kedvence, a Palazzo Versace Brisbane-ben vagy a Maldív-szigetek egyik privát szigetén elterülő Coco Prive Kuda Hithi.

Az út során háromszor szállhat magánrepülőre az utas - egyszer a New York és Barbados közötti szakaszon - és kétszer lakhat privát szigeten.

A luxusutazás Barbadoson ér véget, ahol hét éjszakát tölthet a turista a Turtle Beach-en - itt a vendég trópusi kertekben élvezheti a helyi ételeket és italokat.

forrás: www.turizmusonline.hu , további info: http://www.turizmusonline.hu