Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Germanwings közel 700 járatát törli
2014. április 01.

Háromnapos sztrájkba kezd a Cockpit szakszervezet / A Germanwings közel 700 járatát törli / Több, mint 600 járat felszáll / Aktuális információ a www.germanwings.com honlapon

Budapest, 2014. április 1. - A Cockpit szakszervezet bejelentette, hogy a Germanwings és a Lufthansa pilótái április 2-án, szerdán 0:00 órától április 4-én pénteken 23:59 óráig sztrájkolni fognak. A bejelentett munkabeszüntetés érinti a Germanwings járatait is.

A jelenlegi terv szerint a fenti időszakban a kb. 1132 járatból közel 700 járat nem közlekedik majd. Az aktuális helyzet szerint több mint 600 járat felszáll. A légitársaság a szóban forgó napokra kidolgozott egy áttekintő információs anyagot azokról a járatokról, amelyek közlekednek majd, ez elérhető a www.germanwings.com/aktuellhonlapon.
Azokat az utasokat, akiknek a járatait törölték és adataik elérhetőek, SMS-ben vagy e-mailben fogják értesíteni. A járattörlésben érintett utasok a www.germanwings.com honlapon díjmentesen átfoglalhatják vagy törölhetik foglalásaikat.
Mivel a call center vonalai túlterheltek, az átfoglalásokat és a törléseket az eredeti indulási dátum után is, még 2014. április 11-ig el lehet végezni.
A Germanwings utasait a repülőtereken fokozott létszámú személyzet segíti az eligazodásban.
A Germanwings sajnálja az utasokat érintő, sztrájk intézkedésekkel járó esetleges kellemetlenségeket és igyekszik ezeket a lehető legalacsonyabb szinten tartani.

forrás: www.germanwings.com , további info: http://www.germanwings.com