Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utazzon peteérési kedvezménnyel!
2014. március 28.

Egy dán utazási iroda játékra invitálja utasait: ennek keretében három évre elegendő pelenkát, babakocsit és egy nyaralást nyerhetnek azok a szerencsés párok, akik bizonyítják, hogy az üdülésükön fogant meg gyermekük, sőt, eleve kedvezménnyel utazhatnak.

Egy utazási iroda gyakoribb szexuális együttlétre hívja fel a párok figyelmét egy olyan verseny keretében, amelynek célja az ország alacsony születési rátájának növelése.

A Spies Rejser utazási iroda "Tedd meg Dániáért!" hirdetése egy nyereményjáték keretében három évre elegendő bébipelenkát, babakocsit és egy családbarát nyaralást ajánl fel szerencsés pároknak, akik bizonyítani tudják, hogy gyermekük nyaralásuk alatt fogant meg.

Egy tavaly februárban közzétett tanulmány szerint Dániában "vészesen alacsony" a születési ráta, 5 párból több mint egynek nincs gyermeke annak ellenére, hogy többségük azt nyilatkozta, két-három babát szeretnének.

Az utazási iroda felhívja egy fontos adatra a figyelmet, mely szerint a dánok 10%-a nyaraláson fogant - és 46%-nak aktívabb a szexuális élete az üdülés során.

A promócióban még hasznos tippeket is kapnak a párok arra vonatkozóan, hogyan növeljék a termékenységet: "Használd ki a gravitációt, feküdj le 15 percre az együttlét után!" A férfiaknak a következőt javasolják: "Ne viselj szoros nadrágot, még ha úgy is gondolod, hogy jól néz ki."

A versenyre felhívó weboldal romantikus városokról tett közzé egy listát, és arra kéri a résztvevőket, hogy a jelentkezésnél írják be a legutóbbi ciklusuk kezdődátumát annak érdekében, hogy megtalálják a legtermékenyebb időpontot - ekkor érdemes ugyanis elutazniuk.

Peteérési kedvezménnyel foglalható az utazás

Jan Vendelbo, a Spies ügyvezető igazgatója elmondta: "Különböző, városlátogatásokra vonatkozó kedvezményekkel kívánjuk még élvezetesebbé tenni a versenyt, hogy hozzájáruljunk a népesség növekedéséhez."

A párok a versenyre való nevezéssel automatikusan "peteérési kedvezménnyel" foglalhatnak üdülést, az utazás után pedig az irodától egy terhességi teszt csomagot kapnak. Ha a teszt pozitív, akkor a párnak erről egy fotót kell küldenie az utazási irodának. Ha fotóval bizonyítani tudják, hogy gyermekük az utazás alatt fogant meg, akkor esélyesek lesznek megnyerni a három évre elegendő babaholmit és egy gyerekbarát nyaralást.



forrás: www.turizmusonline.hu