Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Te is elnyaralhatsz egymillió dollárt!
2014. március 21.

Tényleg! Nem kamu és nem átverés! Mondjuk meg kell felelned néhány kritériumnak - így például remekül kell tudnod írni angolul - és persze hatalmas adag szerencse is kell hozzá, de a lényeg, hogy egy éven keresztül fizetik a luxusnyaralásod. Ez pedig bőven megér egy próbát!

Hivatalosan persze nem nyaralni mennénk, hanem a Luxury Travel Intelligence researcher pozícióját töltenénk be. A meló lényege, hogy egy éven keresztül ötcsillagos szállodákat és első osztályú éttermeket kell tesztelnünk a cégnek, illetve ezekről kell részletes jelentéseket készítenünk. Külön szimpatikus, hogy az állásra párok is jelentkezhetnek. Az alkalmazott(ak) így afféle titkos vásárlók lesznek, akik mindent alaposan kipróbálnak, majd jelentik a cégnek, milyen volt. Mindezt egy éven keresztül, több mint 50 helyszínen, vagyis nagyjából minden héten más városban lesz(nek) majd a kutató(k). Az egymillió dolláros csomagon felüli fizetségről nem esik szó, vélhetően azért, mert ilyenre nem számíthatnak, de a munka tükrében tényleg pofátlanság lenne ezért még pénzt is kérni.

A jelentkezéshez mindössze egy rövid adatlapot, egy legfeljebb 80 szavas motivációs levelet és egy önéletrajzot kell csatolni és kezdődhet is a reménykedés. A jövendőbeli kutatókat április 30-ig várják, a sikerességhez pedig nem árt, ha már most van némi fogalmunk a luxusról - a Burzsuj olvasás így hatványozottan ajánlott. Sok sikert!

forrás: burzsuj.blog.hu , további info: http://burzsuj.blog.hu