Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

300 milliós luxusutazás szupergazdagoknak
2014. február 19.

A luxusutazásokat kínáló Abercrombie & Kent cég összeállt a Flexjet privát jeteket üzemeltető társasággal, és ketten együtt megálmodtak egy kéthetes, 1,5 millió dollárba kerülő luxusutazást.

Ez jelenleg a világ egyik legdrágább vakációs csomagja: 750 ezer dollárba kerül a gép bérlése, 750 ezerbe pedig a hotelek, illetve a túrák - írja a MarketWatch. A Passport to the World-csomag teljes világkörüli utat biztosít a vásárlóknak: Oszakától Hong Konging, Isztambultól Párizsig szól a földrajzi utazás.

Bár akik utazni szeretnétek, 1,5 millió dollárnál kevesebből is meg tudnák látogatni ezeket a helyeket, ám a cég exkluzív lehetőségeket kínál. Például Pekingben olyan termeket is meg lehet nézni a Tiltott Városban, melyeket általában zárva tartanak, Isztambulban pedig egy privát túra keretében lehet megnézni a Topkapi palotát, illetve a Hagia Szophiát. Ha mindez nem felelne meg a résztvevők ízlésének, akkor teljesen személyre lehet szabni a túrát más városok és látványosságok beiktatásával.

A túra exkluzivitását ugyanakkor az adja igazán, hogy limitált számú helyek vannak: egy gépre 8-an férnek fel. A privát jeten mellesleg kiválő minőségű étkeket szolgálnak fel, és a berendezés is igen egyedi.

Mindemellett a szállások sem szakadtak: Oszakában például a Ritz-Carltonban helyezik el az ügyfeleket. Mollie Fitzgerald, a Frontiers International Travel vezetője szerint jelenleg senki nem kínál ilyen csomagot a világon. Fitzgerald szerint ugyanakkor akinek már van ennyi pénze, az lehet, hogy inkább az útitársak nélkül vág neki a túrának, egy külön bérelt, vagy saját privát jettel.

forrás: www.turizmusonline.hu