Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ínyenc levesbár nyílt Szentendrén
2013. november 21.

Máhr Attila Jr., a hosszú múltra visszatekintő Aranysárkány Vendéglő séfje és tulajdonosa újabb gasztronómiai vállalkozásba vágott. Ezúttal a "gyorsan finomat" elv alapján megálmodott My Soup levesbár megnyitójára került sor november 16-án.

Az új Ferenczy Múzeummal szemben található levesbár négy meleg és egy hideg levessel várja a betérő vendégeket. A változatos levesek a közelben található Aranysárkány Vendéglő konyháján készülnek, Máhr. Attila Jr. felügyelete mellett. A levesek egyedi ízvilága és minősége tehát garantált. Látogatásunkor thai-libahúsos rizslevest és villányi málnalevest kóstoltunk. Feltétekből kedvünkre válogathatunk, melyek között megtalálható a szotyi, tökmag, nachos vegy éppen az árpagyöngy. Házi készítésű szörp vagy minőségi kávé is a vendégek rendelkezésére áll.

Külön figyelmet érdemel a bár stílusos berendezése Gimesi Juditnak köszönhetően. A hatalmas fali körkép sokat sejtető. A világ metropolisziainak mozgalmas hétköznapjai tárulnak elénk. A koncepció szerint rohanó világunkban idő hiányában pont egy olyan helyre vágyunk, ahol gyorsan ehetünk finomat.

forrás: www.turizmusonline.hu