Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Még mellimplantátumot is felejtettek a szállodákban
2013. január 04.

Összeállítást készített a Travelodge brit diszkont szállodalánc azokról a fura és érthetetlen dolgokról, amelyeket a vendégek otthagytak szállodáik valamelyikében.

A szállodalánc 527 házában több mint 13 millió vendég szállt meg az elmúlt évben, akik olyan értékes holmikat felejtettek távozásukkor a szobában, mint egy nyertes lottószelvény, egy Bugatti slusszkulcsa, egy negyedmillió font értékű bélyeggyűjtemény, egy 200 darab Erzsébet királynő maszkkal teli doboz (a gyémánt jubileum idején), értékes olimpiai belépőjegyek, egy koffernyi tábla csokoládé, egy gyémánttal kirakott jeggyűrű, egy 600 fontot érő perzsa csincsilla, egy börönd bakelitlemez, egy műfogsor gyémántokkal, egy 50 000 fontot érő Rolex karóra, egy Tiffany eljegyzési gyűrű és 76 500 plüss maci.

A Travelodge közleménye szerint minden évben számos bizarr dolog megfordul a talált tárgyak osztályukon, találták már meg Harry Potter eredeti varázspálcáját, egy kismalacot, mellimplantátumokat és egy ismert brit szappanopera forgatókönyvét is. Az elmúlt 12 évben közel 20 000 könyvet is elhagytak a vendégek, ebből 7000 példány a Szürke ötven árnyalata volt.

A legbizarrabb talált dolgok között olyanok voltak, mint egy vödör élő rák, amit a Brighton Seafront Travelodge-ban hagyott valaki, aki korábban egy halfesztiválon járt. Egy kicsi Monty nevű piton, akit a Bristol Severn View Travelodge-ban felejtett gazdája. A Percy nevű törpe malackát a Glasgow Cumbernauld Travelodge-ban hagyták el. Egy doboznyi régi Liverpool FC meccs programot a Liverpool Central The Strand Travelodge-ban találtak meg. Az értékes gyűjteményt a Liverpool FC múzeumnak akarta megmutatni a tulajdonosa. Egy gyémánttal kirakott iPhone 5 készüléket, amit személyre szabottan vásárolt a tulajdonosa a telefon angliai debütálása napján. 228 nem fogadott hívással kapta vissza.

A Manchester Central Travelodge-ban egy 600 font értékű Kenwood Titanium Major Chef robotgépet felejtettek. A Newcastle Central Travelodge-ban az USA-ból rendelt mellimplantátumait hagyta el szórakozott leendő viselője. A Harry Potter filmekben használt eredeti varázspálcát a Scunthorpe Travelodge-ban magas, 2000 fontos értéke miatt elzárva tartották amíg tulajdonosa vissza nem ért érte. Találtak Wonder Woman jelmezt és négyet felnőtt méretben a Power Ranger piros, fekete, kék és sárga jelmezéből, de még pótkereket is tavaly a szobákban.

A leggyakrabban elhagyott dolgok 2012-ben a telefon/laptop töltők, pizsamák, alvós macik, nesszeszerek, könyvek, laptopok/iPadek/Kindle-ek, GPS-ek, mobil telefonok, elektromos fogkefék és táskák voltak a Travelodge hotelekben.

forrás: www.turizmusonline.hu