Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Török versenytársat kap Disneyland
2012. november 20.

Isztambulban jövőre nyílik meg Törökország első nemzetközi színvonalú élményparkja.

Jövő tavasszal nyílik meg Isztambul külvárosában Törökország első nemzetközi színvonalú élményparkja, a Vialand. Az április 23-i átadást követően a szakértők arra számítanak, hogy a projekt 15%-kal növeli meg a városba érkező turisták számát, és jelentősen megdobja a turizmusból származó bevételeket.

A Vialand élménypark Isztambul Eyüp és Gaziosmanpaşa körzetében épül, 600 ezer négyzetméteres területen. Minden korosztályból számítanak látogatókra, a létesítmény körülbelül 4000 embernek teremt munkalehetőséget. Az élményparkban sokféle egyedi attrakciót alakítanak ki, például természetes vízeséssel, hullámvasúttal, családi hullámvasúttal, illetve egy kastéllyal és egy "tündérmese világgal" is találkozhatnak az érdeklődők.

Az élményelemek mellett éttermek és üzletek sora is várja a látogatókat a jövőre megnyíló törökországi élményközpontban. Az élményközpont színvonalát egyebek mellett a Vialand vezérigazgatója, Mehmet Emec személyi és szakmai tapasztalata garantálja, ő 17 éven keresztül dolgozott a Walt Disney World-nél.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Törökország