Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hamarosan indul a síszezon Schladming-Dachsteinben
2012. szeptember 20.

Kiemelkedően jó szezont zárt tavaly Ausztria legnagyobb síparadicsoma, a Ski Amadé, amelynek újdonságairól Christoph Eisinger igazgató számolt be a szerdai sajtótájékoztatón. Minden évben 90 millió eurót fordítanak a régió fejlesztésére. A hamarosan induló szezonban "csak" 42 millió eurót szánnak a karbantartásra és fejlesztésekre, valamint a hóbiztonság megteremtésére, de közben a jövő februári sívilágbajnokság nagyberuházásai is zajlanak, sőt lassan már a végükhöz közelednek.

Mindig újabb és újabb potenciális közönséget céloznak meg: az idén azokra koncentrálnak, akik szeretnének síelni, de még nem tudnak - ez mintegy 30 millió embert jelent. Ennek érdekében új síoktatási módszert vetnek be, amelynek lényege, hogy a turista szinte játékosan, szórakozva, ugyanakkor gyorsan megtanulja az alapjait e sportágnak, miközben elegáns szállodákban pihen. Számos csomagot dolgoztak ki, amelyek tartalmazzák a síbérlet, a kölcsönzés és az oktatás költségeit is. Se szeri, se száma a különböző akcióknak, a hölgyeknek szól például a Ladies Week, amelynek során a szebbik nem képviselői ingyen síbérletet kapnak.

A régióban elindult a digitális offenzíva is, amelynek része az ingyen wifi, és amelyhez nem kell más, mint egy okostelefon. Így otthonról megtervezhetjük számítógépünkön, illetve telefonunkon a sívakáció minden fázisát, és mindezt betöltve vághatunk neki a havas lejtőknek.

A síszezonnyitó december 1-én lesz, a nagyszabású ünnepségen, mint minden évben, most is világsztárok lépnek fel.

A februári sívilágbajnokság részleteiről Hermann Gruber adott részletes tájékoztatót.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Ausztria