Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Strandok éjszakája közel 40 fürdőben országszerte
2012. augusztus 08.

Közel 40 magyarországi gyógy-, élmény- és strandfürdő várja a látogatókat pénteken a strandok éjszakáján különböző kedvezményekkel és programokkal. A fürdőzést népszerűsítő rendezvényt azért augusztus 10-én tartják, mert ekkoriban látható a nagy augusztusi csillaghullás, a Perseida meteorraj. A fürdőkben ezen a napon a többi között zenés programok, csillagles, szaunaszeánszok színesítik a programokat.

A szegedi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben asztrológusok, jósok és kártyavetők segítségével kutathatják a jövőt a fürdőzők, Bükfürdőről távcsövön kémlelhetik az eget, és a Miskolctapolcai Barlangfürdő is csillaglest szervez - közölte a Magyar Fürdőszövetség hétfőn az MTI-vel.
A budapesti Palatinus este 11 óráig zenés és táncos programokkal, míg az újpesti Aquaworld Élményfürdő latin gitáresttel és az erre az estére "komponált" gyümölcsös szaunaszeánszokkal várja a látogatókat.
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben a 100 forinttal drágább belépőket vásárlók azoknak a gyermekeknek az úszásoktatását támogatják, akiknek anyagi okok miatt nem lenne módjuk úszótanfolyamra járni.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország