Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Biblia helyett erotikus könyv a hotelszobában
2012. július 25.

Felháborodott anglikán lelkészek tiltakoznak az ellen a hotel ellen, ahol a szokásos éjjeliszekrényi Biblia helyett erotikus olvasmány várja a vendégeket - írja a Mosaic Online.

A crosthwaite-i Damson Dene Hotel tulajdonosa, Wayne Bartholomew alaposan kiverte a biztosítékot az egyháznál. A hotelszobákban szokásosan elhelyezett Biblia helyett itt ugyanis a látogatók egy pajzán, erotikus könyvet, ráadásul abból is a keményebb fajtát: a hazánkban is megjelent amerikai bestsellert, a Szürke ötven árnyalatát találják fiókjukban.

A könyv egy szűzies lány és egy üzletember vad szexuális kalandjairól szól, néhol arcpirító részletességgel ecsetelve a történetet. Nem csoda tehát, hogy néhány lelkész felháborodott a hír hallatán. A hotel vezetője azzal érvel, hogy a Biblia a maga módján ugyanúgy tele van erőszakkal és szexualitással, mint a bestseller, tehát nem igazán érti, mire fel háborodnak fel a lelkészek.

Ráadásul a hotel a vendégek kérésére Bibliát is szívesen ad, ha valaki mégsem lenne vevő az erotikus olvasmányra. (forrás: Mosaic Online)

forrás: www.turizmusonline.hu