Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

ÚTI ÉLMÉNY PÁLYÁZAT
2001. július 05.

Túlélted?
Jó volt?
Most mutasd meg mindenkinek, merre jártál!

Küldd el e-mailben legérdekesebb úti élményeidet!

Ha úgy érzed, Veled történt meg a világ legizgalmasabb, legelképesztőbb, leghihetetlenebb... egyszóval valamiért LEG sztorija, ne habozz, oszd meg velünk és olvasóinkkal!

Ha utazásaid során történt Veled valami olyan, amire szívesen emlékszel vissza és van kedved szavakba önteni, írd meg nekünk. Mi elolvassuk, és a legjobbakat, legviccesebbeket, legmeghökkentőbbeket...egyszóval a LEGeket mindenki elolvashatja a www.NagyUtazas.hu oldalain.

A beküldők között hónapról hónapra a Cartographia útikönyveit és a világjáró Handó házaspárnemrégiben megjelent "Irány a világ" című köteteit sorsoljuk ki.

Határidő: nincs, folyamatosan várjuk az élménybeszámolókat, melyeket kizárólag elektronikus formában áll módunkban elfogadni.

A terjedelemben sincs megkötés, azt viszont megköszönjük, ha fotókat is küldesz, hogy illusztráld a helyszínt, az eseményt és persze MAGADAT!

A hónap nyerteseit minden alkalommal e-mailben értesítjük, és nevüket közzétesszük a www.NagyUtazas.hu oldalain is!

További információ:

Tel: 06-1-206-5295
e-mail: info@nagyutazas.hu Az Úti Élmény Pályázat eddigi nyertesei: Ők is túlélték,
és megírták nekünk.

Nagy örömmel tesszük közzé az Úti Élmény Pályázatunkelső két nyertesének nevét. Sok szeretettel gratulálunk nekik, és ezútonismételten bíztatunk mindenkit, hogy ragadjon tollat, azaz klaviatúrát, ésbombázzon minket LEG történetekkel. Sok sikert kívánunk mindenkinek, játsszanak,szórakozzanak, rémüldözzenek és nevessenek velünk!
Július havi nyertesünk: Kisgyörgy Éva - USA Nemzeti Park körút Augusztus havi nyertesünk:  SinkóJudit - Mexikó arcai
Nyereményük egy-egy kötet a Cartographia kiadó útikönyveiközül. Gratulálunk!

Élményeiket a NagyUtazas.hu Ulysses magazinjának hasábjain,a Kalandozóink jelentik rovatban Ön is elovashatja. Jó szórakozást!

A nyereményeket postán küldjük el.