Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A nemzetközi HI hálózat mintájára újult meg a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének (MISZSZ) honlapja, a www.miszsz.hu
2011. június 16.

Nyárra elkészült a MISZSZ rég óta várt új, korszerű honlapja, mely kapcsolódva a világszintű Hostelling International network weboldalához immár komplex információt ad, mind a szövetség tagintézményeinek, mind a belföldön és külföldön utazni vágyóknak egyaránt.

Kihasználva a több mint 100 éves, mintegy 90 országot felölelő Hostelling International hálózat ismertségét és erős márka kommunikációját a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének honlapja is a nemzetközihez hasonló grafikával jelent meg.

Az új oldalon az utazók online foglalhatnak szállást világszerte; magyarországi szállást kereshetnek a MISZSZ tagintézményei közt; információt kaphatnak a szövetség tagkártyájáról, mely a külföldi és csoportos utazásoknál nyújthat nagy előnyt a birtokosának; valamint eljuthatnak a környező országok és az egyéb, magyarok számára népszerű desztinációk helyi ifjúsági szállás szövetségeinek oldalaira.

A tagintézményeink és a tagfelvétel iránt érdeklődő szálláshelyek minden információt megkapnak a szövetségről, a vezetőségről, a tagdíjszabályzatról és a csatlakozás feltételeiről.

Az oldalon folyamatosan frissülő híreket is olvashatnak, mind a szövetség életéből, mind a tagintézmények akcióiról, mind pedig a Hostelling International hálózatból érkező nemzetközi hírekről.

A szálláshelyek maguk tölthetnek fel programokat, népszerűsítve ezzel a környezetük turisztikai látványosságit, odacsábítva a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A magyar nyelvű weboldal az www.ifjusagi-szallasok.hu, az angol nyelvű oldal pedig a www.hihostels.hu címen is elérhető.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország