Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Négy nap múlva indul a Budapest-Tokaj hajójárat
2011. május 11.

Az idén nyáron ismét lesz a Dunát a Tiszával kombináló luxushajóút - tájékoztatta szerkesztőségünket az exkluzív programot szervező társaság, a CroisiEurope.

A francia hajóstársaság május 15-én indítja az első utat Budapestről, míg a második 23-án indul nyolcnapos útjára, melynek végállomása Tokaj. Két turnus indul visszafelé Tokajból Budapestre: május 23-án, illetve 31-én.

A hajó útja során érinti Mohácsot, ahonnan pécsi kirándulásra viszik a vendégeket, majd átkelve előbb a horvát, majd a szerb határon, Újvidék érintésével áthajóznak a Tiszára, és Szegednél lépnek újra Magyarország területére.

A hajó utasai az Alföldön Szeged mellett Ópusztaszer, Szolnok, Tiszafüred, valamint a Hortobágy látnivalóival ismerkednek, hogy végül Tokajban pincelátogatással koronázzák meg tartalmas magyarországi programjukat.

A társaság egyedüliként kínál tiszai hajós programokat, míg a Dunán több különféle útvonalat is kínálnak: évente többször szerveznek 8-13 napos időtartamú túrákat a Linz - Budapest, a Passau - Budapest, a Linz - Tulcea, a Passau - Passau, a Bécs - Bécs, továbbá Strasbourg - Budapest útvonalon.

Jövőre több újdonsággal rukkolnak ki: lesz nyolcnapos Belgrád - Tulcea útjuk, kilencnapos Tulcea - Budapest túrájuk, mi több, szintén nyolcnapos, Budapestről délre induló és ugyanoda érkező programjuk is.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország