Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ha csak szerelmeskedni támad kedve egy luxusszállodában...
2011. március 10.

Felső kategóriás szállodák a moteleket másolják ezekben az időkben, amikor - szó szerint - minden kihasznált ágy számít; a szobákat több helyen akár egy-egy órára is kivehetik a vendégek.

A Chicago Tribune nyomán írja az e-hotelier internetes portál, hogy például a Manhattanben álló Le Parker Meridien Valentin nap táján 150 dollárért kínálta a négyórás, délelőtt 11 és délután három óra közötti időtartamra szobáit. Az egyéjszakás listaár nagyjából felét kitevő tarifában benne foglaltatott fél üveg pezsgő, eper és tejszínhab valamint felnőtt filmek.

Szintén hasonló csökkentett árral kedveskedik egy napközbeni légyotthoz a Los Angeles melletti Malibu Beach egyik szállodája. Itt borsosabb, 270 dolláros cehhet tolnak a vendég elé a 400 dolláros éjszakai számla helyett, de a pénzért jár egy három fogásos ebéd és óceánra néző szoba.

A szállodások állítják: a kedvezmények célcsoportja nem csupán szerelmesekből áll; vásárlók, késői repülőre várók vagy egy nyugodt helyen találkozni szándékozók is szóba jönnek.

A legutóbbi Amerikai Szállodai Csúcson azonban több szakember úgy vélte: megszaparodnak majd az un. szerelem-szállodák, akárcsak Japánban. A Joie de Vivre butik hotellánc ügyvezetője szerint Manhattan lehet az elsődleges piaca ezen szállodáknak.

A szerelem-szállodák különösen nagy népszerűségnek örvendenek Japánban, ahol a szülőkkel együtt lakó fiataloknak több esélyük nyílik az önfeledt ölelkezésre egy izgató berendezést, óvszert és diszkréciót kínáló szállodában pár óra alatt, mint otthon.

forrás: www.turizmusonline.hu