Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nyerje meg a 60 repülőjegy egyikét az Ön által választott úticéllal!
2011. március 01.

2011. március 9-ig az Air France Facebook oldalának rajongói egy új nyereményjátékban* vehetnek részt Travel Challenge Utazás verseny címen, aminek díja 60 repülőjegy a nyertesek által választott úticéllal!

A játék nagyon egyszerű: a Travel Challenge oldal látogatói minden nap az oldalon találják a nap fotóját, és a három felajánlott megoldás közül ki kell választaniuk a várost vagy helyet, ahol a fénykép készült. Az esélyeik növelése érdekében a látogatók meghívhatják barátaikat, hogy csatlakozzanak az Air France Facebook oldalához. Ha a nyertes az egyik korábbi játékos meghívása lapján jelentkezett a játékra, úgy az őt meghívó is a játék nyertese lesz. A sorsolás elektronikusan történik minden nap este 8 órakor (párizsi idő szerint), és a nyertes azonnal értesítésre kerül a Facebook fiók szerinti e-mail címre küldött üzenetben, és neve is publikálásra kerül az Air France oldalon.

A játék során 30 darab két személyre szóló oda-vissza jegyet sorsolunk ki voyageur (economy) osztályon, amelyek bármelyik Air France útvonalon beválthatók.

A 2010 júliusában indított Air France Facebook oldal jelenleg majdnem 170 000 rajongóval rendelkezik, akiknek többsége nem francia nemzetiségű. A február 23-án indított Travel Challenge játéknak köszönhetően az Air France több mint megkétszerezte rajongói számát kevesebb mint egy hét alatt!

A versenyek mellett (a múlt hónapban egy ötnapos New York-i utazás került kisorsolásra), az Air France meghívja rajongóit, hogy a légitársaság híreit böngésszék, és a színfalak mögötti felvételeket nézzék egy szokatlan új perspektívából. A húsz videóval és több ezer fényképpel az Air France Facebook oldala a legjobb hely a légitársaság legnagyobb rajongóinak és a repülés iránt lelkesedőknek. A videó chat (új premium voyageur ajánlat) vagy a vicces üzenetek (találd ki a légitársaság következő célállomásának nevét) szolgáltatásokkal az Air France közvetlen kapcsolatba kerül ügyfeleivel több tucat napi üzenetváltás keretében.

Nyitott verseny, vásárlási kötelezettség nélkül az AirFrance Facebook oldalán.

forrás: Air France - KLM

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Franciaország