Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Az utasok 45%-a flörtöl repülés közben
2011. február 16.

A Skyscanner felmérése szerint a légi utasok közel fele flörtöl repülőn utazva.

A szerelembe esés lehetőségét régmúlt időktől kezdve kihasználják kommunikációjuk során a légitársaságok, a Skyscanner vizsgálata szerint ez a mai napig mély gyökeret vert az utazóközönségben. A vizsgálat során megkérdezett 1000 utazó 45%-a ismerte be, hogy repülése során flörtöl. Az flörtök harmada folytatódik randevúval a közös utat követően. Ezeknek további 8 százalékából keveredik partnerkapcsolat.

A Skyscanner egy munkatársa, volt légi utaskísérő szerint nem meglepő, hogy a fedélzet a flört terepévé válik, hiszen egyre többen utaznak repülővel. "Végül is akár órák hosszat ül két ember egymás mellett, és az a tény, hogy egy helyre tartanak már egy közös pontot jelent" - mondja Karin Noble hozzátéve, hogy ezt még nyakon öntik egy kis szeszes itallal és máris könnyebben forog a nyelvük a feleknek. Hosszú távú járatokon akár a nyelvpörgésnél tovább is pöröghetnek az ismerkedők.

Vannak páran, akik felhők fölötti légyottjuk révén felvételt nyernek az un. Mile High Club-ba. A klub tagjává úgy válhat valaki, ha legalább 5280 méterrel a tengerszint fölött haladó repülőgépben szerelmeskedik. A Skyscanner által megkérdezettek 95%-a nyilatkozott arról, hogy csatlakozna a klubhoz.

Akit pedig zavarna, ahogy kiszívott nyakkal a repülőgép mosdójából üléséhez visszaosonkodva kérdő tekintetek szegeződnek rá, annak ma már számos szolgáltató kínál pásztorórás utat külön erre a célre berendezett kisgépekkel.

forrás: www.napigazdasag.hu