Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Minőségi gyorsétterem nyílik Budapesten
2010. december 14.

Helyi alapanyagokból, akár szín marhahúsból álló burgereket kínáló gyorsétterem nyílik csütörtökön Budapesten.

2010 december 16-án megnyílik Magyarország első ún. quality & local gyorséttermi hálózata: a Gusto Burger & Cafe. A budapesti üzlet megnyitását továbbiak követik majd a megyeszékhelyeken.

A világ nagyvárosaiban egyre nagyobb az igény olyan gyorséttermekre, amelyek gyors kiszolgálás mellett versenyképes árakon, minőségi alapanyagokból készült ételeket kínálnak vendégeiknek. New Yorkban, Londonban vagy Stockholmban az elmúlt években sorra nyíltak azon gyorséttermek, amelyek kompromisszumok nélkül kínálnak minőséget: adalékanyagoktól mentes marhahúsból készült hamburgert, friss salátát, kiváló kávét, kézműves süteményeket, minőségi borokat. Ezzel egy új kategória is megjelent a vendéglátásban: a quality local fastfood.

A Gusto Burger & Cafe lesz az első ilyen gyorsétterem Magyarországon. A Gusto Burger & Cafe nem használ adalékanyagokat hústermékeiben: a hamburgerek húspogácsái nem tartalmaznak mást, mint szín marhahúst, a szendvicsekbe húspép helyett valódi csirkemell kerül, a kávét 100%-os arabica alapanyagból frissen készítik. A minőséghez versenyképes árak társulnak: egy hamburger nem kerül többe, mint a legnagyobb ismert nemzetközi gyorséttermekben.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország