Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Titanic emlékút a Balmoral fedélzetén
2010. november 11.

A világ leghíresebb és legtragikusabb sorsú hajójának - első és egyben utolsó - útját járja végig 2012-ben a Balmoral luxushajó.

A 100 éves évfordulóra időzített úton elsősorban a hajdani utasok leszármazottjai, valamint Titanic rajongók és újságírók vesznek részt. Az expedíciót az ausztrál utak egyik specialistája, a Miles Morgan Travel brit utazási iroda és a Fred. Olsen Cruise Line szervezi. Már elkezdődött a visszaszámlálás a Titanic emlékút honlapján.

Bár a szervezők szerint minden hely elkelt, még üres egy-két drágább lakosztály. Sokan vannak várólistán az olcsóbb kabinokat illetően, és szerveznek rövid, öt napos "mini" Titanic túrát is, azok kedvéért, akik nem tudják kifizetni a teljes programot, vagy nincs rá idejük.

Pontosan ugyanazt az útvonalat járja végig a luxushajó, ott áll meg és ott vesz fel utasokat, ahol valaha a Titanic. A hajóroncs felett 2012. április 15-én szertartáson emlékeznek meg az áldozatokról. A túlélők leszármazottjai közül többen részt vesznek a hajóúton, köztük olyan is van, aki már lemerült a roncshoz.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Nagy-Britannia