Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Élményvonattal a kolbászfesztiválra
2010. október 28.

A MÁV Nosztalgia Kft. a 14. Csabai Kolbászfesztiválra október 30-án, szombaton élményvonatot indít a Nyugati Pályaudvarról.

Az egynapos kirándulás során különleges programsorozat várja a vendégeket, hagyományőrző, szórakoztató előadások, borvigadalom, és természetesen a kiállító vendéglátók disznótoros kínálata és a hentes üzemek autentikus termékei. Ezen kívül mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás és játékos gyerekprogramok is gazdagítják a fesztivál kínálatát.

"A MÁV Nosztalgia Kft. 2010-es koncepciójában szerepeltek a fesztivál és élményvonatok, így örömmel működtünk együtt a Kolbászfesztivál szervezőivel, és biztosítunk fesztiválhangulatot már a vonaton is a kolbászcsemegével, a borkínálattal és a zenekarral" - mondta Szendrey András, a MÁV Nosztalgia ügyvezetője.

Testnek és a léleknek
A kolbászfesztiválon tavaly 80 ezer látogatót fogadtak, a vendégek egytizede Budapestről érkezett. Hégely Sándor fesztiváligazgató szerint a sok érdeklődő miatt idén döntöttek úgy, hogy a fesztiválra különleges utazási lehetőséget biztosítanak és ezért kezdték meg együttműködésüket a MÁV Nosztalgiával. Békéscsaba városa a gasztronómia mellett számtalan látnivalóval is várja vendégeket, itt található Közép-Európa legnagyobb klasszicista evangélikus temploma, emellett érdemes ellátogatni a Munkácsy Mihály Múzeumba is, ahol a művész több képe is megtalálható.

forrás: www.turizmusonline.hu