Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utazás Pucériába
2010. augusztus 02.

Magasnak találja az egyes légitársaságok által kiszabott csomagfeladási díjakat? Ne vigyen ruhát!

A légitársaságok csomagdíjainak emeléséről terjedő hírek miatt - hallani akár tízezer forintot meghaladó díjról is - sok nyaralni induló fontolóra vesz bármit, hogy csökkentse a csomag feladásáért kirótt ellenértéket: akár Pucériába is elmegy.
A naturista nyaralás a kevés holmi bepakolásának az igazi módja. A Skyscanner kedvezményes árú járatokat kereső portálja szerint a foglalások 2 százalékénál nem igénylik a feladott poggyász, és az azzal járó díjfizetés lehetőségét.

A Skyscanner gondolt egyet és összeállított egy listát a világ legfelkapottabb nudista úti céljairól, azok számára, akik ruhaköltemények helyett csak egy szatyornyi napkenőcsöt visznek magukkal.

Finnország egyetlen fatüzelésű szaunája, Kotiharjuban. La Jenny naturista golfpályája Franciaországban. Costa Natura, nudista falu a spanyoloknál. Okoyamai meztelen fesztivál, Japán. Csupasz búvárkodás Fiji-n. Meztelen hegyikerékpározás a német Harz-hegységben. Meztelen vitorlázás Horvátországban. Pecázás nudistáknak az új-zélendi Tekapo tavon. Bungee jumping egy szál semmiben a kanadai Nanaimo-ban és végül sízés meztelenül az ausztriai Obertauern sífutópályáin

forrás: www.turizmusonline.hu