Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Felnőttek gyerekjeggyel a párizsi Disneylandben
2010. július 30.

Az Air France és a Disneyland Párizs nemrégiben egy új különleges ajánlattal lepte meg a szórakoztató parkok egynapos látogatóit. Az Air France minden felnőtt utasa közel 30%-ot spórolhat a 2 parkba szóló egynapos jegy árából, és csak a 48 eurós gyerekjegyet kell megvásárolnia.

A jegy egész napra szól, és a vendégek mindkét Párizs közeli Disney park: a Disneyland Park és a Walt Disney Studios Park valamennyi játékát élvezhetik.
A párizsi Disneyland Párizs központjából egyszerűen elérhető. A RER A jelzésű helyi vasútra a Champs Elysees-n vagy a Notre Dame székesegyház környékén lehet felszállni, az út kb. 40 percig tart, és a vasút közvetlenül a park bejárata előtt áll meg. A Roissy / Charles de Gaulle repülőtér 2D-2F termináljától induló kényelmes ingajárat kb. 45 perc alatt érkezik meg a parkhoz.

A kedvezményes árú jegyeket le lehet foglalni online, a www.disneylandparis.com/airfrance oldalon, vagy a park főbejáratánál lehet megvásárolni a repülőjegy és a beszállókártya másolatának valamint egy fényképes igazolvány felmutatásával. Az interneten keresztül vásárolt és kinyomtatott belépőjegyek közvetlenül jogosítanak a Disney parkokba történő belépésre, nincs szükség további átváltásra.

A különleges ajánlat a 2010. október 3-ával bezárólag tett látogatásokra érvényes.
A párizsi Disneyland kényelmesen elérhető az Air France járataival

Az Air France napi 5 járatot indít Budapest és Párizs - Charles de Gaulle között. A kényelmes menetrend és a fedélzeten nyújtott magas színvonalú szolgáltatás az utazást könnyeddé és élvezhetővé teszi valamennyi utas számára, beleértve a gyermekes családokat is.

Air France repülőjegy Párizsba már 39.000.- Ft-tól vásárolható

forrás: Air France - KLM

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Párizs
Franciaország