Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Öntsön magának tengeri sós csokoládét!
2010. június 21.

Elérhetővé vált a személyre szabott csokoládé élménye, azaz elindult a chocoMe koncepció.

Az egyedülálló ötlet megvalósítója, Mészáros Gábor prémium összetevőkből készült táblás csokoládét kínál az érdeklődőknek, amelyre ki-ki kedve szerint maga válogathat a különleges feltétekből egy internetes oldalon. Az édesipari szakember azt tervezi, hogy a későbbiekben arra is lehetőséget biztosít, hogy különféle helyszíneken a vásárlók saját maguk is elkészíthessék a saját csokijukat.

A chocoMe egyedülálló fejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé mostantól olyan különleges és prémium feltétekkel készülhet el, mint a Hawaii-ról érkező fekete színû tengeri só, a Etna lábánál termesztett brontei pisztácia, a goji bogyó, a narancsbors fûszerkeverék, a kandírozott ibolyaszirom, az eredeti 23 karátos aranypelyhek, vagy a liofilizált gurulós málna. A csokoládéra szánt feltétek a gyümölcsök - liofilizált gyümölcsök - fûszerek - magvak - különleges feltétek - dekorációk nagy kategóriákba tömörülnek. Ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a csokoládéjukra választani, így a variációk száma több millió. Kezdetben mintegy nyolcvan féle feltét közül tud a vásárló válogatni, ezek száma folyamatosan bővül a jövőben.

A chocoMe bemutatkozó eseményen Mészáros Gábor bemutatta a csokoládék elkészítési metódusát, feltétválasztását, majd a jelen lévők is elkészíthették "álmaik csokoládéját".

A chocoMe bemutatkozás szakmai partnere a Lucullus BT volt. Turóczi Gábor, a gasztronómiai egyesület elnöke elmondta, hogy "rendkívül örül az új koncepciónak, mivel a csokoládéiparnak is szüksége van a forradalmi újításokra, ahogyan a gasztronómia egészének is".

forrás: www.napigazdasag.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország