Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

2010-ben is Nyitott Pincék
2010. március 04.

A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. idén, ötödik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat, Magyarország borvidékein és bortermő helyein, 2010. május 8-9-én (szombat-vasárnap).

A Nyitott Pince Napok célja a pincelátogatás népszerűsítése és a hazai borturizmus élénkítése. A szervezők 2010-ben – a korábbi évek gyakorlatával ellentétben – nem az egyébként is nagy belföldi vendégforgalommal jellemezhető Pünkösd hétvégre, hanem három héttel korábbi időpontra hirdetik meg az akciót, bízva abban, hogy a pincészetek ismertsége és forgalma tovább növekszik az újabb teltházas hétvége segítségével. Az akcióhoz minden pince csatlakozhat, amelyik vállalja, hogy - május 8-án és 9-én 9 és 19 óra között nyitva tart, - a gazda vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket, - az érkező vendégek a fogadóhelyen minimum 3 bort kedvezményes díjazás ellenében megkóstolhatnak, - a látogatók megtekinthetik a pincét, és bepillantást nyerhetnek a borkészítés műhelytitkaiba.

Jelentkezési határidő: 2010. március 28.

A szervezők a részt vevő pincék számára széleskörű promóciót biztosítanak. A pincészetek listája megjelenik egy országos programfüzetben, valamint a 200 ezer példányban – napilapok és hetilapok mellékleteként – terjesztett Itthon otthon van kiadványban. Mindezeken felül a szervezők PR-cikkek, tudósítások és hirdetések formájában népszerűsítik az akciót, többek között az EXIT magazin Fesztiválok Éve különszámában, az MTV programajánlójában, illetve további írott és elektronikus médiumokban. Az immár hagyománnyá vált nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében tavaly több mint 150 csatlakozott pincészet várta a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval. A visszajelzések alapján az akció hozzájárul ahhoz, hogy mind többen ismerjék meg Magyarország gyönyörű borvidékeit, változatos borkínálatát, és egyre nagyobb borkedvelői kör alakuljon ki.

Jelentkezés és további információ: (36-1)488-7093
nyitottpince@gmail.com

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország