Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Elkapták a magyar szállodák rémét
2010. február 16.

Szerette magát kiskirálynak érezni S. Ottó, ám a férfi nem engedhette meg magának a luxust. Az ötvenes éveiben járó kalandor évek óta megkeserítette a szállodások életét. A kis családi panzióktól a legelegánsabb hotelekig élvezte az ingyenéletet.

Evett, ivott, napokig ott lakott, de mindig fizetés nélkül távozott. Valószínűleg nemcsak a luxuséletmódot kedvelte, de a potyázás adta izgalmak is tetszettek Ottónak, aki „grátisz" vendége volt már a Bazilika és a Helikon Hotelnek is. Ám luxuskarrierje a hét végén véget ért.

– A kis családi vállalkozásként működő Krisztina Hotel munkatársai feljelentésüket követően körüzenetet küldtek a szállodáknak a fizetés nélkül távozó csalóról – mesélte Alker Imre, a szálloda igazgatója. – Megírták a nevét, sőt tökéletes személyleírást adtak a szállodai rémről, aki átlagosan 2-4 napot vendégeskedett egy-egy helyen. A recepciós ismert rá a levél alapján – magyarázta a hotel igazgatója, aki, miután munkatársaival rájött, hogy éppen náluk potyázik a szállodai rém, túljárt S. Ottó eszén.

– Már éppen házon kívül volt, amikor felhívtuk, hogy beázott a szobája, kap egy szebbet az átköltözés kellemetlensége miatt. A kihívott rendőrök lekérték az adatait, s kiderült: szállodai potyázás miatt már körözik – mutatta a biztonsági kamera felvételeit a Hotel President kommunikációs vezetője, Sesztakova Anna.

Ottó náluk 56 ezer forintos kifizetetlen számlát hagyott maga után, panorámás szobában lakott, svédasztalról fogyasztotta a luxusreggelit, whiskyzett a bárban, és élvezte a pezsgőfürdőt. A férfi elfogása után a szálloda feljelentést tett. A BRFK sajtóügyelete megerősítette, több csalás miatt nyomoznak a férfi ellen. (blikk.hu)

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország