Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Számos balatoni település várja a korcsolyázókat
2010. február 01.

A tartós hidegnek köszönhetően megfelelő vastagságúra hízott a jég a Balatonon: a tíz-tizenkét centiméteres jégpáncél már alkalmas a sportolásra, de természetesen nem árt az óvatosság!

Az MT Zrt. Regionális Marketing Igazgatósága összegyűjtötte a balatoni korcsolyázási lehetőségeket: Balatonfüreden az Esterházy strandon, illetve a móló bejáratánál, a Vitorlás étterem előtt lesz péntektől korcsolyapálya – mindkettő ingyenesen látogatható. A füredi pályákon esti világítás, meleg büfé és fakutyakölcsönzés is várja a szórakozni vágyókat.

Balatonalmádiban a Wesselényi strandon nyitják meg a települési kijelölt korcsolyapályát. Várhatóan a napokban Révfülöpön is megnyílik egy jégpálya, Balatonbogláron pedig már lehet korcsolyázni a Sziget és a Platán strandok jegén. Csütörtökön nyitottak Siófok, Balatonfűzfő, Balatonföldvár kijelölt jégpályái. Balatonföldváron a Fesztivál tér irányában található partszakaszon próbálhatják ki a jeget a tél szerelmesei, itt szombaton jégkarnevál is lesz! Zamárdiban péntektől, minden nap délutánonként 16 órától estébe nyúlóan lehet meghódítani a jeget, a korcsolyázókat kivilágítással, ingyen szolgáltatásokkal (fakutya és korcsolyakölcsönzés) várják. Fonyódon szombaton nyit a kijelölt korcsolyapálya, Balatonberényben vasárnap. Garaboncon a Villa Natura Hotel taván adódik korizásra lehetőség. További információ a balatoni téli turisztikai lehetőségekről a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának honlapján: www.gyereabalatonra.hu/tel (Magyar Turizmus Zrt.)

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország