Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Megnyílt az ABBAWORLD Londonban
2010. január 28.

Megnyitotta kapuit szerdán a nagyközösség előtt a londoni ABBAWORLD, amely azt ígéri a látogatóknak, hogy garantáltan nem lesznek képesek ellenállni a népszerűsége új reneszánszát élő svéd együttes dallamainak.

A svéd szervezők 2800 négyzetméteren, 25 teremben mondanak el mindent, amit a hetvenes évek popcsapatáról tudni lehet és érdemes - mindezt ráadásul interaktív módon. Mint Magnus Danielsson, a kiállítást szervező Touring Exhibitions vállalat elnöke elmondta, az volt a legfontosabb szempont, hogy minden teremben lenyűgözzék az érdeklődőket. Olyan élménnyel kecsegtette a betérőket, ami jobban hasonlít egy Mamma Mia! előadáshoz, mint egy szokványos kiállításhoz.

Természetesen az összes termet ABBA-zene járja át, az üvegtárolókban a kor csillogó diszkóhangulatát felidéző híres fellépőruhák kaptak helyet. A Polar Stúdió mását is odavarázsolták a kiállításra, és azt a tengerparti házikót is felépítették, amelyben Bjorn Ulvaeus és Benny Andersson szerezték a popbanda nagy slágereit.

A látogatók különböző kvízjátékokban vehetnek részt, egy keverőpulton újrakeverhetik az ismert slágereket, a hologramtechnika segítségével pedig együtt táncolhatnak és énekelhetnek az együttes tagjaival. A fülhallgatós tárlatvezetés - amely Stellan Skarsgardnak, a Mamma Mia! című film szereplőjének hangján szólal meg - aprólékos részletességgel vezet be az együttes egész történetébe. (MTI)

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
London
Nagy-Britannia